Ovidiu Lipan Țăndărică dă detalii despre familia sa. Și-a văzut nepoțelul doar pe Skype

22.11.2021, 15:14
Ovidiu Lipan Țăndărică dă detalii despre familia sa. Și-a văzut nepoțelul doar pe Skype
Ovidiu Lipan Țăndărică dă detalii despre familia sa. Și-a văzut nepoțelul doar pe Skype

Ovidiu Lipan, zis Țăndărică, în vârstă de 68 de ani, a dat detalii despre familia sa în cadrul unui interviu. Acesta a vorbit despre fiul său, dar și despre nepoțelul pe care îl are.  Țăndărică, fostul baterist al legendarei trupe Phoenix, a mărturisit că nu și-a văzut nepoțelul decât pe Skype. ”Cu Jonathan am vorbit numai prin Skype”, a spus artistul.

Ovidiu Lipan, fostul baterist al legendarei trupe Phoenix, a fost căsătorit cu o nemțoaică pe nume Sabina și are un băiat, Alexander. Fiul artistului locuiește în Germania. De 18 ani, Țăndărică are o relație cu o avocată pe care a cunoscut-o în anul 2004.

Ovidiu Lipan Țăndărică a ac ordat un interviu pentru click.ro în care a vorbit despre familia sa. Acesta a făcut declarații despre fiul lui și nepoțelul său.

Ovidiu Lipan Țăndărică dă detalii despre familia sa. ”Nepotul s-ar putea să ajungă savant”

”Băiatul este în Germania, la mama lui, am și un nepoțel de un an și jumătate, Jonathan Lipan. Alexander, fiul meu, a fost la mai multe concerte cu mine în țară, a fost peste tot, la munte, la mare, i-am arătat țara. E îndrăgostit de România, dar trăiește în Germania cu mama lui și are o familie acolo. El cântă, a terminat Conservatorul în Olanda, are proiecte personale. L-am avut și la câteva concerte în țară, la multe proiecte. Sunt mândru de el”, a povestit Ovidiu Lipan Țăndărică.

Despre nepoțelul său, Jonathan, artistul a mărturisit că ș-ar dori să devină sacant. ”Cu Jonathan am vorbit numai prin Skype. Nu pot să știu ce va fi. Nepotul s-ar putea să ajungă savant. El dacă nu vrea să cânte, poate se face savant și descoperă ceva, m-aș bucura și mai mult”, a mai declarat binecunoscutul muzician.

citește și...