Otniela Sandu, dezvăluiri din viața personală. ”Dacă aș avea o relație, aș prezenta-o tuturor”

07.08.2020, 13:40
Otniela Sandu, dezvăluiri din viața personală. ”Dacă aș avea o relație, aș prezenta-o tuturor”
Otniela Sandu, dezvăluiri din viața personală. ”Dacă aș avea o relație, aș prezenta-o tuturor”

Otniela Sandu, pe care telespectatorii o știu de la show-ul  ”FGerma”, a făcut declarații despre viața sa personală.

Otniela Sandu este o tânără extrem de atrăgătoare, cu lipici la bărbați. Deși este curtată, Otniela Sandu afirmă că nu are o relație, cel puțin deocamdată.

„Dacă aș avea o relație, aș prezenta-o tuturor“, a explicat Otniela Sandu pentru revista Unica.

Aceasta a afirmat că nu ar avea nicio problemă să-și prezinte iubitul tuturor dacă ar avea o relație.

„În momentul de față nu există această relație. Iubesc… viața. Însă ceva, ceva există acolo! Atunci când lucrurile vor fi clare, nu voi avea nici o problemă să-l prezint!“, a adăugat ea.

Otniela Sandu a dezvăluit că se pregătește chiar de lansarea primului ei film în care joacă, însă în contextul pandemiei nu există o dată sigură anunțată.

Otniela Sandu este pasionată de make-up

Otniela Sandu este mare pasionate de make-up artist, este implicată în foarte multe proiecte caritabile, iar în timpul liber colaborează cu diferite companii pentru imagine. Blonda a mărturisit că a fost atrasă și de actorie încă de pe vremea când era doar o copilă.

„Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri.

În copilărie, aveam o cutie cu o gaură mare în centru, prin care citeam şi inventam ştiri. Iar în „pauzele de publicitate“, organizam diferite scenete în care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită”, declara ea într-un interviu pentru okmagazine.ro.

citește și...