Otilia Bilionera e pe val. Ar putea avea propria emisiune în Turcia

11.10.2020, 12:18
Otilia Bilionera e pe val. Ar putea avea propria emisiune în Turcia
Otilia Bilionera e pe val. Ar putea avea propria emisiune în Turcia

Otilia Bilionera a vorbit la o emisiune TV despre cariera sa și despre proiectele pe care le are.

Otilia Bilionera se bucură de un real succes pe plan muzical, atât în România, cât și în străinătate.

Otilia Bilionera se află în Anatalya pentru concerte. La ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, cântăreața a vorbit despre cariera sa și despre proiectele sale, mărturisind câ este posibil să aibă propria sa emisiune în Turcia.

”Am fost așteptată de fani la aeroport. Am avut primul concert după șapte luni de zile. Voiam să spun că nu mai am același antrenament. La un moment dat m-am împiedicat de dansatoare. Dar le-a plăcut, chiar am primit foarte multe feedback-uri frumoase după concert. Înseamnă că m-am descurcat”, a spus vedeta.

”Am cântat într-un resort. Aici piața e altfel, în Turcia. Îmi place foarte mult aici, îmi place limba lor, am jucat și într-un film turcesc.

Chiar imediat după ce termin cu concertele de aici (n.r. Antalya), voi merge în Istanbul pentru o discuție. E foarte posibil să am propria mea emisiune aici, în Turcia. Asta va fi problema (n.r. limba turcă), cred că jumate turcă, jumate engleză.

Îmi doresc foarte mult să învăț limba turcă pentru că aș avea multe oportunități, însă nu am avut timp. Dar va trebui să o iau ca pe o prioritate”, a adăugat Otilia Bilionera.

Otilia Bilionera, singură în Turcia

Întrebată dacă a fost însoțită de iubit în Turcia, Otilia Bilionera a spus:

”Nu, iubitul muncește, fiecare cu treaba lui. El cu munca lui, eu cu munca mea. Că nu am venit să mă distrez. E frumoasă vremea aici, am făcut și plajă, dar totuși am venit să muncesc”.

Otilia Bilionera a explicat că nu se va muta în Turcia, chiar dacă va avea propria ei emisiune acolo.

”Nu. Va fi în felul următor: voi sta o săptămână pe lună acolo să filmez câteva ediții și mă întorc. Nu vreau să mă mut, familia roată e în România. Zborul e foarte scurt până în Istanbul”, a explicat vedeta.

citește și...