Cadoul inedit pe care Răzvan Fodor i l-a adus soției sale, Irina, din Turcia. ”Mi-e și frică să îi port pe stradă”

22.09.2020, 13:57
Cadoul inedit pe care Răzvan Fodor i l-a adus soției sale, Irina, din Turcia. ”Mi-e și frică să îi port pe stradă”
Cadoul inedit pe care Răzvan Fodor i l-a adus soției sale, Irina, din Turcia. ”Mi-e și frică să îi port pe stradă”

Irina Fodor a primit un cadou inedit din partea soţului său, Răzvan Fodor, care s-a întors din Turcia, acolo unde a avut filmări.

Irina Fodor le-a dezvăluit prietenilor ei din mediul online ce cadou a primit de la partenerul său de viață, Răzvan Fodor, după ce acesta s-a întors acasă de la filmările pentru show-ul ”Burlacul”, pe care îl va prezenta la postul de televiziune Antena 1. Irina Fodor a primit o pereche de târlici.


”În sfârșit, mi s-a întors soțu’ acasă de peste mări și țări. Normal că nu a venit cu mâna goală, că altfel îl trimite Țuca înapoi de unde a venit. Așa că mi-a cumpărat ceva care știa clar că mi se potrivește.?‍♀️ Diamante? Neah, cine are nevoie de pietrele alea reci? Lenjerie cu dantelă? (din aia de prințese, de pus pe pat, nu vă gândiți la prostii) Mai bine nu. Doamne ferește, dacă nu nimerea culoarea?  Parfumuri unice, stoarse din piele de subraț de dinozaur? Nu, că soția merge mai pe clasic, pe simplu, așa.

Și-a bătut omul capul, până a găsit cadoul ideal. Mi-a luat o pereche de…TÂRLICI DE NIȘĂ. ? TÂR-LICI, ați auzit bine. Haut couture, ce să mai! Mi-e și frică să îi port pe stradă, să nu mă umfle poliția modei. Nu mai spun de modelul de pe ei. Am impresia că Fodor încă mai crede că am 19 ani, ca atunci când m-a cunoscut. Ceea ce nu e neapărat rău, dacă mă gândesc un pic?

Mulțumesc mult, mă, iubirea mea! Gestul contează!???Ps: Pe parcursul acestei postări, nici un soț nu a fost rănit.? @razvan_fodor”, a povestit amuzată Irina Fodor.

Irina și Răzvan Fodor sunt căsătoriți de 10 ani

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 13 ani, iar de 10 ani sunt căsătoriți.

Irina Fodor a povestit cum a reacționat mama sa când a aflat ce vârstă avea cel care avea să-i devină soț.

”Îi mai trimiteam mamei poze, mama parcă îl mai repera puțin, dar atât. Știau doar că e vedetă…. Îi trimiteam eu poze de pe laptop-ul de la cămin. Mama mă tot întreba: câți ani are, cine e, din astea. Când i-am zis că are 32 de ani, a fost șoc și groază pentru ei”, a mărturisit Irina Fodor.

citește și...