Otilia Bilionera a spus cine e bărbatul de la „Survivor” pe care îl consideră atrăgător. “Are iubită“

16.05.2022, 20:52

Otilia Bilionera a mărturisit la TV că s-ar căsători cu Daniel Pavel, prezentatorul de la „Survivor”. Artista nu a ezitat să recunoască că îl consideră pe Daniel Pavel un bărbat atrăgător, chiar dacă are iubită. „Sincer, Daniel Pavel. Dar are iubită și e și frumoasă“, a răspuns Otilia. Solista a fost extrem de dură când a venit vorba despre o fostă colegă de la „Survivor”.

Vedeta a acceptat provocarea sosurilor iuți a lui Cătălin Măruță și a făcut și dezvăluiri cu privire la foștii colegi de la Survivor, dar și cu cine s-ar căsători. Solista a fost extrem de dură când a venit vorba despre Laura Giurcanu, fosta ei coechipieră de la „Survivor’, pe care a descris-o că fiind “manipulatoare, orgolioasă și nehotărâtă”

Ulterior, cântăreața a îndulcit conversația și a răspuns provocării lui Cătălin Măruță, care a întrebat-o cu cine s-ar căsători. Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns. Cântăreața a mărturisit că îl consideră pe Daniel Pavel, moderatorul emisiunii Survivor România, atrăgător.

Otilia Bilionera îl consideră pe Daniel Pavel un bărbat atrăgător

„Sincer, Daniel Pavel. Dar are iubită și e și frumoasă“, a răspuns Otilia, conform Pro TV.

Nu este prima dată când Otilia face declarații picante. Invitată, anul trecut, la emisiunea lui Cătălin Măruță, Otilia Bilionera a acceptat provocarea de a participa la celebra rubrică la rubrica „Sosurile picante”.

Cătălin Zmărăndescu, în vizorul vedetei

Cântăreața a ales să nu mănânce picant, răspunzând la o întrebare incendiară:  Cu cine ar merge pe o insulă pustie.

“Cătălin Zmărăndescu, pentru că am mai fost cu el și ține cu mine, mă protejează“, a spus Otilia.

Vedeta este din nou singură

Recent, artista și-a anunțat fanii că este din nou singură. Relația ei cu iubitul ei era arab nu a funcționat, iar religia a reprezentat un impediment.

„Pentru a întemeia o familie stabilă și unită, cred că cei doi parteneri trebuie să împărtășească aceleași credințe. Eu nu am putut să trec la islam. Provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu este preot. Nu-mi pot schimbă credința”, a declarat Otilia Bilionera, potrivit spynews.ro.

Otilia Bilionera și fostul său iubit au rămas prieteni foarte buni.

„Nu m-a oprit niciodată din nimic, pentru că noi am ținut și ținem și în momentul de față mult unul la celălalt. Sunt sigură că o să avem o relație de prietenie foarte strânsă chiar și după despărțire’, a mai spus ea.

 

citește și...