Olivia Steer: ”Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”

12.05.2020, 14:58
Olivia Steer: ”Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”
Olivia Steer: ”Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”

Fosta vedetă de televiziune Olivia Steer laudă gestul omului de afaceri Viorel Cataramă, care s-a infectat voit cu coronavirus.

Viorel Cataramă a mers zilele trecute la Bărbulești, într-un focar Covid-19, pentru a se infecta în mod intenționat. Acesta a început să experimenteze anumite simptome.

Gestul făcut de Viorel Cataramă a fost apreciat de fosta prezentatoare de televiziune Olivia Steer.

”Ce poveste fabuloasă, demnă – aș zice – de scenariul unui film premiat cu Oscar, pentru cea mai buna peliculă, și regizat, sper, de un regizor român, care n-a căzut păcălit în capcana depresiei!”, a spus Olivia Steer e contul ei de socializare, potivit libertateapentrufemei.ro.

”Vreau să văd, în sfârșit, o poveste adevărată”

Fosta prezentatoare TV a a revenit în comentarii și a explicat că speră ca Viorel Cataramă și soția lui, medicul estetician Adina Alberts, nu vor ajunge la o despărțire din cauza opiniilor diferite legate de COVID-19.

”Nici nu îmi doresc să fie, Doamne ferește! Și sper ca nimeni să n-o facă. Tot ce îmi doresc e să urmăresc, cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți. Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc. Vreau să văd, în sfârșit, o poveste adevărată, demnă de formula clasică actualizată: „Va fi odată, cum a mai fost odată, demult, … de când se luau de gât lupii cu mieii de se sărutau, înfrățindu-se și așa mai departe și așa mai departe… Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”, a mai scris Olivia Steer pe contul de socializare.

citește și...