Olivia Steer, reacție halucinantă la adresa celor care au criticat-o pe doctorița Flavia Groșan. ‘Leacul pentru boala de care s-a temut întregul glob a fost găsit’

21.03.2021, 10:34
Olivia Steer, reacție halucinantă la adresa celor care au criticat-o pe doctorița Flavia Groșan. 'Leacul pentru boala de care s-a temut întregul glob a fost găsit'

Olivia Steer nu s-a putut abține și a făcut o serie de mărturisiri șocante la adresa celor care au criticat-o aspru pe doctorița Flavia Groșan. Medicul a dezvăluit că a vindecat peste 1000 de pacienți de COVID-19 cu un tratament pe care îl ține secret. 

În plus, Flavia Groșan a acuzat medicii din spitalele din România că ar fi ucis pacienți punându-i pe oxigen.

Olivia Steer îi ia apărarea Flaviei Groșan

Pe de altă parte, Olivia Steer a mărturisit că este de partea medicului pneumolog Flavia Groșan și le-a transmis autorităților din România să anuleze restricțiile impuse din cauza creșterii numărului de infecții cu coronavirus.

“Știrea anului: mii de pacienți vindecați, în aproximativ 10 zile, cu o schemă terapeutică alopată, ce costă mai puțin de 100 de lei, de către un singur medic specialist, din Oradea. O astfel de veste, într-o lume normală, ar fi punctul fără întoarcere pentru ridicarea oricăror restricții, pentru anularea stării de alertă, pentru redeschiderea centrelor de cultură și a tuturor școlilor, pentru redeschiderea HORECA și relansarea turismului.

Pentru ieșirea pe posturile de televiziune, la toate buletinele de știri și, mai ales, în prime-time, a tuturor factorilor competenți, care să anunțe glorioși că, noi, românii, am învins în lupta împotriva celui mai necruțător flagel (vorba vine!), că leacul pentru boala de care s-a temut întregul glob a fost găsit, că e ieftin și eficient și că lumea nu mai are de ce să se teamă. Să se deschidă, deci, sticlele de șampanie și să sărbătorim victoria cum se cuvine!”, a scris soția lui Andi Moisescu pe rețelele de socializare.

Ce tratament a aplicat doctorița Flavia Groșan

Flavia Groșan este acum cercetată de Colegiul Medicilor din Bihor. Medicul a susțint că e-a administrat pacienților ei un banal antibiotic, în timp ce tratamentele din spitale pentru pacienții cu COVID-19 ar duce la decesul acestora.

‘Eu am lucrat în nişte studii clinice foarte interesante pe pneumonii şi acolo am învăţat despre tropismul viral al Claritromicinei, acolo am învăţat rolul antiinflamator al Claritromicinei, pe care nu îl are niciun antibiotic, şi de 10 ani lucrez cu acest antibiotic în pneumonii virale şi atipice. Pe mine m-a prins perfect pandemia şi m-am dus ca şi tratament etiologic pe Claritromicină. Sigur că pe lângă acest antibiotic mai sunt câteva tratamente adjuvante, că ea singură nu face faţă. Este o schemă de tratament care îmi aparţine”, a declarat doctorița, potrivit News.ro.

citește și...