Olivia Steer, dată în judecată de Andrei Ștefănescu? Vedeta a afirmat că prezentatorul tv nu a fost infectat cu coronavirus

28.06.2020, 15:17
Olivia Steer, dată în judecată de Andrei Ștefănescu? Vedeta a afirmat că prezentatorul tv nu a fost infectat cu coronavirus
Olivia Steer, dată în judecată de Andrei Ștefănescu? Vedeta a afirmat că prezentatorul tv nu a fost infectat cu coronavirus

Scandalul dintre Andrei Ștefănescu și Olivia Steer ia amploare! Soția lui Andi Moisescu a făcut declarații defăimătoare la adresa prezentatorului tv, iar acesta a decis să o dea în judecată pentru calomnie și să-i ceară daune morale. Dar iată de la ce a pornit totul!

Săptămâna trecută, Andrei Ștefănescu a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel în timpul filmărilor pentru emisiunea ‘Te cunosc de undeva’. La scurt timp, artistul și-a anunțat fanii că a fost internat la Spitalul Matei Balș.

Andrei Ștefănescu a luat coronavirus de la Marcel Pavel

“Joi dimineața mi s-a confirmat telefonic că am coronavirus. Am trezit-o pe soția mea, Antonia, mi-am pupat băiețelul, care dormea, a fost o despărțire foarte grea de familie, în jumătate de oră am ieșit pe ușă, nici nu știu ce am pus în bagaj”, a scris Andrei Ștefănescu, după aflarea rezultatului testului de coronavirus.

Mesajul postat de Andrei Ștefănescu nu prea a fost pe placul Oliviei Steer! Soția lui Andi Moisescu l-a luat în colimator, afirmând că prezentatorul de la Antena Stars nu ar fi infectat cu coronavirus, ci este doar o manipulare.

Solistul trupei Alb Negru a avut un șoc când a citit ce a putut să spună Olivia Steer despre el.

‘Mi-a venit să plâng când am citit, efectiv am fost atât de dezamăgit și de trist. Eu o știu pe Olivia Steer, aveam altă părere despre ea. Nici acum nu îmi vine să cred ceea ce am citit. Am dormit cu copilul meu în pat, l-am pupat în toate zilele astea.

Ce era să fac? În momentul în care am primit telefon și mi s-a zis că sunt pozitiv, să zic că hop, gata, nu mă mai atingeți, când eu cu oră înainte îl ținusem la piept? Cât să fii de câine și cât să fii de rău? L-am pupat, da, de unde era să știu că sunt bolnav?’, a fost mesajul transmis de acesta pe rețelele de socializare.

Andrei Ștefănescu vrea să o dea în judecată pe Olivia Steer

De altfel, Andrei Ștefănescu este dispus să meargă mai departe și să nu o lase pe datorie pe Olivia Steer. Conform Impact.ro, acesta vrea să meargă în instanță cu vedeta, pentru daune morale.

‘A fost sfătuit de toată lumea să ia măsuri. Cineva trebuie să îi pună stop doamnei Steer. Atunci când faci niște afirmații despre niște oameni trebuie să ți le asumi chiar și în fața legii. Andrei este un băiat simplu, sincer, care este extrem de speriat de ceea ce i se întâmplă și care nu își dorește decât să ajungă acasă, sănătos. Oare cineva se gândește cum este să stai în fiecare clipă cu spaima în suflet că ai transmis și fiului tău de nici trei ani virusul ucigaș?

Cum să îți permiți să bagi un om, pe care de altfel îl și cunoști, într-o asemenea mocirlă? Să o dea în judecată pentru calomnie și defăimare. Olivia să aducă în fața legii probe cum că totul este un scenariu, iar Andrei este perfect sănătos’, au dezvăluit prietenii prezentatorului tv.

citește și...