Olguța Berbec, speriată înainte de nașterea celui de-al doilea copil. ‘Îmi este destul de greu zilele astea’

26.01.2021, 14:10
Olguța Berbec, speriată înainte de nașterea celui de-al doilea copil. 'Îmi este destul de greu zilele astea'
Olguța Berbec, speriată înainte de nașterea celui de-al doilea copil

Solista de muzică populară Olguța Berbec urmează să aducă pe lume al doilea copil, însă a mărturisit că este speriată.

Într-un interviu pentru Antena Stars, artista a oferti detalii despre starea ei de sănătate, cât și despre momentul când ar trebui să nască. Deși nu este la prima sarcină, ea a dezvăluit că ultima perioadă a fost mai stresantă pentru ea.

‘Îmi este destul de greu zilele astea. Acum chiar sunt emoții. Nu știu de ce se spune că la al doilea copil ești mai relaxat, eu cred că ești mai stresat.”, a spus interpreta de muzică populară.

Olguța Berbec urmează să nască al doilea copil

Olguța Berbec a mărturisit că în cursul zilei de luni a săptămânii viitoare va naște și va deveni mămică pentru a doua oară. Ea va naște tot o fetiță.

‘Chiar mă gândesc acum fiindcă e tot luni. Mă gândesc ca lunea viitoare la ora asta trebuie să fim împreună. Mă voi interna în dimineața respectivă. Am avut timp să le punem pe toate la punct. Și dacă se întâmplă neprogramat până luni nu este nicio problemă, locuim destul de aproape de spital si este în regulă. Asta este partea cea mai ciudată, dar din fericire am câteva prietene care sunt acolo medici, deci nu îmi fac griji pentru că am păstrat legăturile de la nașterea Cezarei’, a mai adăugat Olguța Berbec.

citește și...