Cât s-a îngrășat Olguța Berbec în sarcină. ‘Mă simt foarte bine, sunt activă’

03.11.2020, 16:50
Cât s-a îngrășat Olguța Berbec în sarcină. 'Mă simt foarte bine, sunt activă'
Cât s-a îngrășat Olguța Berbec în sarcină. 'Mă simt foarte bine, sunt activă'

Olguța Berbec, solistă de muzică populară, este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta și soțul ei, saxofonistul Remus Novac, se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară.

Olguța Berbec a mărturisit că va aduce pe lume încă o fetiță, o surioară pentru micuța Cezara. Artista de muzică populară a povestit pentru Click! câte kilograme a luat până acum și cum se va numi fetița.

Olguța Berbec, totul despre sarcină

‘Sunt însărcinată în șase luni și jumătate, voi naște la final de ianuarie, probabil început de februarie, o fetiță. Mă simt foarte bine, sunt activă, m-am îngrășat puțin, vreo 6 kilograme. O să fie o fetiță, ca să aibă Cezara o parteneră de joacă. Deși, la început, nu a acceptat situația, a fost destul de geloasă. Dacă, spre exemplu, mă împiedicam prin casă spunea: . Și orice mi se întâmpla rău era din cauza asta, dar a acceptat.

Ne-am gândit la un nume, nu știu însă dacă va rămâne acesta. S-ar putea să o numim ca pe mine, Olguța Maria, dar mai vedem. În ceea ce privește cumpărăturile, nu am făcut și nici nu mai avem rezerve de la Cezara, va trebui sa cumpărăm. La prima sarcină am cumpărat totul încă de când eram în șase luni. Am cumpărat o grămadă de inutilității care au rămas în cutii. Acum știu ce am de luat. Mă gândeam așa, prin decembrie să ne apucăm, după ce decorăm casa de Sărbători’, a spus Olguța Berbec pentru Click!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Fericită♥️

O postare distribuită de Olguta Berbec (@olgutaberbecinsta) pe

Mai are o fetiță de 4 ani

Interpreta este căsătorită cu saxofonistul Remus Novac și au împreună o fetiță în vârstă de 4 anișori, pe nume Cezara Elena. Cei doi s-au căsătorit în 2016, la începutul lunii noiembrie, iar nași de cununie le-au fost Mihai Morar și soția acestuia.

citește și...