Octavian Ciovică, deranjat la culme de Anna Lesko. ”Poate până la final oamenii își vor da seama cine este cu adevărat această femeie”

05.10.2020, 10:30
Octavian Ciovică, deranjat la culme de Anna Lesko. ”Poate până la final oamenii își vor da seama cine este cu adevărat această femeie”
Octavian Ciovică, deranjat de Anna Lesko. ”Poate până la final oamenii își vor da seama cine este cu adevărat această femeie”

Octavian Ciovică, fost concurent la show-ul Ferma, a fost extrem de deranjat de declarațiile pe care Anna Lesko le-a făcut despre el.

Octavian Ciovică și Anna Lesko au fost protagoniștii unor scene de tandrețe la emisiunea ”Ferma”, difuzată de postul de televiziune Pro TV. Cu toate acestea, Anna Lesko a afirmat despre Octavian Ciovică că este genul de bărbat din care o femeie poate face ce vrea.

”E foarte simpatic, e foarte drăguș și el lasă tot timpul loc de… Știi, e acel băiat de care poți să își bați joc. Genul acela. E foarte simpatic, dar Doamne, eu dacă mă pun la mintea lui Tavi praf îl fac. Mi-e și milă!”, a spus Anna Lesko despre Octavian Ciovică înainte ca acesta să fie eliminat din competiție.

”El este acel bărbat din care faci ce vrei tu. Doar trebuie să știi cum să pui problema. Și nu trebuie să pui prea mult problema în fața lui că se așază singură, înțelegi?”, a mai completat concurenta de la show-ul ”Ferma”. 

Octavian Ciovică, reacție după declarațiile Annei Lesko

Octavian Ciovică a fost prezent în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a comentat pe marginea declarațiilor pe care cântăreața Anna Lesko le-a făcut despre el.

Octavian Ciovică a ținut să lămurească și situația cu Anna Lesko, spunând că nu i-a făcut complimente pentru a reuși să o cucerească. Mai mult, pilotul este foarte nemulțumit de reacția Annei Lesko.

“Am vrut să fiu doar un bărbat care face un compliment unei femei. Când am ajuns acasă și am văzut emisiunea, momentul în care ea spunea că sunt un bărbat din care poate face ce vrea. Este singura persoană care mi-a lăsat un gust amar. Poate până la final oamenii își vor da seama cine este cu adevărat această femeie”, a declarat Octavian Ciovică la emisiunea prezentată de Adela Popescu și Cove.

citește și...