Octavia Geamănu critică dur influencerii: „Am o explicație pentru prostia din lumea virtuală”

13.01.2022, 17:57

Octavia Geamănu a criticat dur influencerii, dar și trendurile de pe YouTube. Stirista se declară revoltată de imaginea falsă care este creată pe rețelele de socializare de către influenceri, care abordează conținut nepotrivit, spune Octavia Geamanu. ”

”Totuși, am o explicație pentru prostia din lumea virtuală. Și-a găsit locul aici, pentru că în lumea reală nu prea-i loc pentru ea”., mai spune prezentatoarea Tv.

Octavia Geamănu a postat un mesaj care a stârnit controverse. Prezentatoarea de Antena 1 vorbit și despre lumea virtuală și iluziile pe care le crează în lumea reala.

Prezentatoarea TV s-a revoltat

„Mă uit din curiozitate la trendurile de pe YouTube, (cred că și ateii se închină când văd atâta prost gust, promiscuitate, decadență, derizoriu). Apoi mă mai uit la postările marilor „influenceri” – mă rog, cei ale căror nume le aud mai des (deși nu sunt persoane pe care să le recomande ceva anume) despre nimic, al căror unic scop pare îndemnul la cumpărături de orice: detergenți, genți, vacanțe, spanac, borș, suc de mere… ”, a scris Octavia Geamănu.

Octavia Geamănu: ”Bătaia în viața reală nu se dă pentru un like, ci pentru un loc de muncă”

Prezentatoare TV este indignată de conținutul promovat de influencerii pe rețelele de socializare și pe YouTube, în timp ce realitatea este una cruntă, cu facturi mari, depresii, drame și insuficienta locurilor de muncă.

”Mă uit la lumea asta virtuală mare care pare la ani lumină de lumea reală pe care o vedem tot mai mică, deși lucrurile stau fix invers când îți iei ochii din ecranul telefonului. Bătaia în viața reală nu se dă pentru un like, ci pentru un loc de munca, facturile sunt în viața reală, dramele, depresiile, bucuriile, iubirea toate se trăiesc în viața reală. Restul e virtual. Am tot respectul pentru oamenii care construiesc afaceri reale cu zeci sau sute de angajați, care se dezvoltă spiritual, emoțional, care citesc cărți, nu fake news pe Facebook, care creează frumosul vizual și auditiv. Totuși, am o explicație pentru prostia din lumea virtuală. Și-a găsit locul aici, pentru că în lumea reală nu prea-i loc pentru ea. Din fericire! La un moment dat orice balon se sparge… Vă doresc să fiți bine în lumea reală, nu doar aici, pe Facebook”, a scris Octavia Geamănu pe una dintre rețelele de socializare.

citește și...