Octavia Geamănu, clipe de groază în bucătărie! Ce a pățit prezentatoarea tv: ‘Am realizat cât noroc am avut’

26.06.2020, 23:24
Octavia Geamănu, clipe de groază în bucătărie! Ce a pățit prezentatoarea tv: 'Am realizat cât noroc am avut'
Octavia Geamănu, clipe de groază în bucătărie! Ce a pățit prezentatoarea tv: 'Am realizat cât noroc am avut'

Octavia Geamănu, prezentatoarea știrilor de la Antena 1, a trecut prin clipe de groază în bucătărie, după ce geamul cuptorului la care gătea s-a spart în mii de bucățele.

Vedeta tv a explicat că, în timp ce prepara ceva de mâncare, geamul de sticlă de la cuptor a explodat din senin. Din fericire, fiul ei, Andrei, nu se afla lângă ea în acel moment. Pe rețelele de socializare, Octavia Geamănu a explicat toată pățania și a ținut să tragă un semnal de alarmă.

Octavia Geamănu, incident în bucătărie

‘Fac aceasta postare ca sa atrag atentia asupra unei situatii care poate crea o tragedie. Nu plec niciodata de acasa in timp ce masina de spalat functioneaza, cuptorul merge sau si mai grav, am ceva pe aragaz. Dar, chiar si cand sunt acasa, sunt situatii, ca cea de azi, in care am realizat cat noroc am avut!

Noroc ca nu era Andrei langa mine, cum sta de obicei. Azi, mi-a explodat geamul cuptorului in mii de bucatele. Asa cum se intampla cu parbrizul spart al unei masini. Nu cel interior, cel exterior.

Unele au sarit efectiv in mai multe directii, o bucata mare, crapata in n bucati mici, a ramas agatata de cuptor. Nu imi explic ce s-a intamplat. Cuptorul functiona. Are 4 ani vechime si il folosesc doar de 1 an. Cred ca a mers de 20 de ori in toata existenta lui. In timp ce strangeam bucatelele mici de sticla, ii multumeam lui Dumnezeu ca nu a fost Andrei acasa. S-aveti grija mare!’, a scris prezentatoarea știrilor de la Antena 1 pe Instagram.

S-a căsătorit la începutul anului

Octavia Geamănu este căsătorită cu Marian Ionescu! Știrista de la Antena 1 și liderul formației Direcția 5 au împreună un băiețel. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu la începutul acestui an, la cinci ani de la cununia civilă. Nașii cuplului au fost Dinu Săraru și Ticu Alexe.

‘Evenimentul a fost intim. Vrem să ne rămână bucuria momentului. Nu vrem lună de miere. Vrem o viață de miere’, a declarat Octavia Geamănu pentru Libertatea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Fac aceasta postare ca sa atrag atentia asupra unei situatii care poate crea o tragedie. Nu plec niciodata de acasa in timp ce masina de spalat functioneaza, cuptorul merge sau si mai grav, am ceva pe aragaz. Dar, chiar si cand sunt acasa, sunt situatii, ca cea de azi, in care am realizat cat noroc am avut!Noroc ca nu era Andrei langa mine, cum sta de obicei. Azi, mi-a explodat geamul cuptorului in mii de bucatele. Asa cum se intampla cu parbrizul spart al unei masini. Nu cel interior, cel exterior. Unele au sarit efectiv in mai multe directii, o bucata mare, crapata in n bucati mici, a ramas agatata de cuptor. Nu imi explic ce s-a intamplat. Cuptorul functiona. Are 4 ani vechime si il folosesc doar de 1 an. Cred ca a mers de 20 de ori in toata existenta lui. In timp ce strangeam bucatelele mici de sticla, ii multumeam lui Dumnezeu ca nu a fost Andrei acasa. ? S-aveti grija mare!

O postare distribuită de Octavia Geamanu (@ogeamanu) pe

citește și...