Oana Zăvoranu, un nou atac dur la adresa Adelinei Pestrițu. ”L-a vândut pe Vârciu pentru 1.500 de euro. Era fiartă pe gentuță”

15.08.2022, 18:26

Oana Zăvoranu a lansat un atac dur la adresa Adelina Pestrițu. Bruneta o acuză pe influenceriță și spune că aceasta și-a „vândut” propriul soț. ”L-a vândut pe Vârciulică pentru 1.500 de euro la un post de televiziune. Din 1.500 de euro și-a luat o gentuță că ea își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel, era fiartă pe gentuță”.

Oana Zăvoranu nu renunță la războiul pe care l-a declarat influencerilor din România. Oana Zăvoranu a vorbit în propria emisiune online despre influencerii din România. Bruneta vrea să le arate internauților  că realitatea este diferită de cum o afișează vloggerii și influencerii pe rețelele de socializare.

Vedeta a făcut noi comentarii la adresa soției lui Virgil Șteblea. ”Querida” a criticat-o dur pe fosta soție a lui Liviu Varciu, într-un filmuleț postat pe TikTok. Bruneta a acuzat-o pe Adelina că a profitat de notorietatea lui Liviu Vârciu și a ales să-l vândă pentru o geantă.

”L-a vândut pe Vârciu pentru 1.500 de euro. Era fiartă pe gentuță”

Oana Zăvoranu a acuzat-o pe vedetă că l-a vândut pe Liviu Vârciu, fostul său soț, la un post de televiziune pentru a face rost de bani. Bruneta a spus că Adelina Pestrițu „a venit de pe boxe”, făcând aluzie la trecutul de dansatoare din club al acesteia. Mai mult, Oana Zăvoranu spune că Adelina și-ar fi cumpărat o geantă de firmă, în valoare de 1.500 de euro, cu banii obținuți de pe urma „vânzării” lui Liviu Vârciu.

„Cine este, măi, fetișoara asta? Este practic o fetișoară care acum 6-7 ani a venit timid de pe boxe, l-a hohălit pe Vârciu, ba îl iubea ba nu-l iubea, după o poveste de dragoste sau căsătorie sau așa mai departe, s-a dus și l-a vândut pe Vârciu după cum relatează și presa de la vremea respectivă acum 5-6 ani.
Habar n-am că nu urmăresc, l-a vândut pe Vârciulică pentru 1.500 de euro la un post de televiziune.

Din 1.500 de euro și-a luat o gentuță că ea își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel, era fiartă pe gentuță”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul videoclipului, potrivit Cancan.

„Querida” i-a acuzat pe Adelina și pe soțul ei, Virgil Steblea, că vând ceasuri false

Anul, trecut, bruneta le-a reproșat Adelinei și actualului ei soț Virgil Ștebelea că încearcă să-și păcălească admiratorii de pe Instagram. Zăvoranca susținea faptul că fosta soție a lui Liviu Vârciu și tatăl fetiței sale vând ceasuri contrafăcute.

„Sunt nişte fake-uri obosite, se merge pe acelaşi principiu de prosteală, capul este «Pinocchio», ea este şefa. Se duc şi iau din Turcia fake-uri. Pe voi vă mai miră ceva vizavi de tupeul acestor gloabe? Ei sunt extrem de tupeişti amândoi şi reuşesc să păcălească oamenii. Gâştele astea o cred pe cuvânt. Adică ceasurile vin în folie de plastic?

Eu care sunt posesoare de astfel de ceasuri, şi eu şi soţul meu le-am cumpărat, dar vin în nişte cutii frumoase, cu nişte certificate. Cum, vreodată, faci tu o poză cu ceasurile alea toate grămadă aşa si spui «Marfă nouă»? Din talcioc, adică! Aia e prezentare demnă de un magazin care comercializează produse de lux?”

 

citește și...