FOTO / Cele mai tari fotografii cu Ramona Gabor. Sora Monicăi se laudă cu viața pe care o duce

13.11.2020, 08:31
FOTO / Cele mai tari fotografii cu Ramona Gabor. Sora Monicăi se laudă cu viața pe care o duce
OTO / Cele mai tare fotografii cu Ramona Gabor. Sora Monicăi se laudă cu viața pe care o duce

Ramona Gabor este foarte mândră de viața pe care o duce în Dubai și le arată fanilor săi din mediul online luxul în care trăiește.

De ani de zile, Ramona Gabor este stabilită în Dubai, acolo unde și-a făcut o carieră ca model și ca femeie de afaceri.

Sora mai mică a Monicăi Gabor este foarte fericită cu viața și cariera pe care le are și postează în mediul online numeroase fotografii în care se afișează în cele mai exotice și luxoase locuri. De asemenea,  Ramona Gabor apare îmbracată în cele mai rafinate sau provocatoare ținute.

Ramona Gabor n-a avut relații amoroase mai lungi de trei ani

”N-am avut relații mai lungi de trei ani, iar acum sunt, din nou singură, nu pot vorbi din experiență, dar cred că iubirea te poate ține împreună. Și respectul, fără de care nu există relație sănătoasă…”, a declarat de curând Ramona Gabor, pentru okmagazine.ro.

Ramona Gabor a afirmat că până acum nu a întâlnit acel bărbat care să îi ofere sentimentul de siguranță și care să o determine să facă pasul cel mare.

”Cred că cel mai important e ca relația să fie bazată pe iubire, pentru că noi, oamenii, suntem ființe foarte complicate și ne e greu să ne acceptăm pe noi înșine, d-apoi să supraviețuim unei relații fără iubire. Copiii trebuie să aibă un exemplu puternic și cred că instituția căsătoriei își are rostul ei, însă nu cred în ea dacă nu ești convins că poți să fii lângă acea persoană pentru totdeauna. Și când spun convins, mă refer la completare reciprocă, acceptarea defectelor. Eu admir cuplurile care reușesc să se suporte o viață întreagă. Eu nu am întâlnit până acum pe cineva care să îmi dea acest sentiment de siguranță, să fiu pregătită să fac pasul. Dar cred în iubire și în instituția căsătoriei”, a menționat ea.

citește și...