Oana Zăvoranu lămurește lucrurile despre divorț. ”Vă zic o singură dată”

07.09.2021, 15:13
Oana Zăvoranu lămurește lucrurile despre divorț. ”Vă zic o singură dată”
Oana Zăvoranu lămurește lucrurile despre divorț. ”Vă zic o singură dată”

Oana Zăvoranu, în vârstă de 48 de ani, a decis să pună capăt speculațiilor privind separarea de actualul său soț, Alex Ashraf. Aceasta a transmis un mesaj pe contul ei de socalizare, în care spune răspicat că relația sa cu partenerul ei de viață este una cât se poate de bună și că zvonurile apărute sunt minciuni.

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Cei doi nu au copii, însă Oana Zăvoranu a mărturisit că își dorește acest lucru.

Zilele acestea, Oana Zăvoranu a transmis un mesaj în mediul online în care vorbește clar despre relația sa cu actualul partener de viață, infirmând categoric zvonurile privind un eventual divorț.

Oana Zăvoranu lămurește lucrurile despre divorț.  ”Mă obosește sincer să fac această precizare”

”Ma oboseste sincer sa fac aceasta precizare, dar pentru ca de mai bine de trei saptamani o parte a presei oligofrene nu mai conteneste cu FAKE NEWS-urile cu privire la ”despartirea si/sau divortul de sotul meu Alex”, am sa o fac ? VA ZIC O SINGURA DATA SI APOI O SA NINGA CU notificari daca nu incetati cu aceasta MINCIUNA ORDINARA, ca deja sunteti bolnavi??? NOI SUNTEM MAI BINE CA NICIODATA, ne ocupam de lucruri serioase, avem grija de clinica noastra care este  COPILUL NOSTRU IUBIT ❤️?❤️ Suntem fericiti ca la sfarsitul fiecarei zile ne rezolvam treburile intr-o lume din ce in ce mai sifilitica si anormala, ne vedem de proiectele in derulare, care, multumim lui Dumnezeu, sunt destule si va vor bucura pe cei buni si normali la cap, ne traim din plin frumoasa noastra poveste de dragoste, nu avem timp de k….-uri si cretinitati si realizam cat de norocosi suntem ca avem impreuna o familie mica dar unita, putini oameni langa noi dar buni si loiali, o casnicie care nu se clatina deloc si un viitor impreuna care suna bine de tot ?”, a afirmat Oana Zăvoranu.


”Acest mesaj e pentru toti frustratii si frustratele care nu pot dormi de grija mea sau a casniciei mele, a averii mele, a faptului ca sunt OANA BOSS indiferent prin cate am avut de trecut in viata, ca sunt frumoasa, sanatoasa si arat extraordinar de tanara chiar daca am facut 48 de ani, ca sunt smart, ca nu ma doboara nimeni si nimic, ca sunt o luptatoare, ca fac lucruri care nu raman neobservate, ca reusesc sa creez trenduri si sunt un lider innascut, ca am un business de succes, curat si la standardele cele mai inalte, ca nu sunt o betiva sau o drogata, ca nu ascult de sefi, (ca nu am ?), ca nu pup c….. si nu imi pune nimeni zavor gandurilor sau actiunilor si ca urmeaza sezonul doi dintr-un proiect pe YouTube care a creat deja isterie nationala si care o sa puna din nou din septembrie showbiz-ul asta murdar si obosit pe jar??? Decor nou, studiou nou, concept nou, din ce in ce mai greu sa nu ma urmariti ???? I’M COMING BACK GLOABELOR  V-am lasat praf, stiu ca va gasesc pulbere??? Iar pe voi astia SMART, va pupa OANA BOSS”, a încheiat Oana Zăvoranu.

citește și...