Oana Zăvoranu și soțul ei, în așternuturi. ”Vine bebe?”

29.06.2020, 11:33
Oana Zăvoranu și soțul ei, în așternuturi. ”Vine bebe?”
Oana Zăvoranu și soțul ei, în așternuturi. ”Vine bebe?”

Oana Zăvoranu s-a fotografiat într-o ipostază neașteptată alături de partenerul ei de viață și a postat imaginea pe contul său de socializare.

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, s-au fotografiat în pat, zâmbitori și tandri, semn că mariajul lor este unul cât se poate de fericit.

”Noi. Întotdeauna îndrăgostiți, mai puternici ca niciodată, unul lângă altul, indiferent de situație. Soția de iubește până la lună și înapoi, soțule”, este mesajul transmis de vedetă pe contul său de pe o rețea de socializare.

Postarea a strâns like după like de la cei care o urmăresc pe vedetă în mediul online, dar și o mulțime de mesaje.

”Ce-mi place când văd doi oameni feiciți!”, Ce minunați sunteți!”, ”Felicitări, vine bebe!”, ”Așa arată doi oameni care se iubesc”, ”Vine bebe?”, ”O pereche minunată”, le-au transmis internauții Oanei Zăvoranu și partenerului ei de viață”.

Luna aceasta, Oana Zăvoranu a împlinit 47 de ani

În data de 16 iunie 2020, Oana Zăvoranu a împlinit 47 de ani. Partenerul ei de viață, Alex Ashraf i-a făcut o declarație de dragoste publică, pe contul său de Instagram.

Mă bucur enorm că am luptat pentru noi și tu la fel, căci noi doi împreună vom crea istorie❤️❤️❤️ … tu iubirea mea însemni respirație, căldură, emoție, plăcere, distracție și tot ce-i mai frumos pe lumea asta…

Te iubesc și îți mulțumesc că exiști în viața mea și datorită ție, soțul tău trăiește o viață perfectă, ca într-o poveste frumoasă fără sfârșit.
Îți doresc multă sănătate, fericire și tot ce-i mai frumos pentru tine. Vreau să ai o viață alături de mine așa cum îți dorești. ❤️❤️❤️ Al tău Husby forever❤️❤️❤️???❤️❤️❤️ ”, a scris Alex Ashraf în mediul online.

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal.

 

citește și...