Oana Zăvoranu îl atacă iar pe Pepe și o apără pe Raluca Pastramă! Declarații fabuloase ale vedetei

07.07.2021, 09:43
Oana Zăvoranu îl atacă iar pe Pepe și o apără pe Raluca Pastramă! Declarații fabuloase ale vedetei
Oana Zăvoranu îl atacă iar pe Pepe și o apără pe Raluca Pastramă! Declarații fabuloase ale vedetei

Oana Zăvoranu a reaprins scandalul cu Pepe și a făcut afirmații defăimătoare la adresa fostului soț.

În urmă cu câteva zile, Raluca Pastramă a publicat prima imagine cu iubitul secret, iar Oana l-a făcut praf pe Pepe. Fosta soție a artistului a postat o poză în care se sărută cu un bărbat misterios.

Oana Zăvoranu a declarat că fostul ei partener se afișează prea mult în spațiul public cu cuceririle sale și nu-și trăiește viața. Săptămânile trecute, Pepe și-a asumat relația cu noua iubită, Yasmina.

Oana Zăvoranu este de partea Ralucăi Pastramă, după divorțul de Pepe

Deși în trecut o critica dur pe Raluca Pastramă, iată că Oana Zăvoranu și-a schimbat părerea acum și este de partea Ralucăi.

”Mă bucur că a postat această poză și sunt convinsă că are și ea pe cineva! Și e îndreptățită să posteze și ea că are pe unul. Că doar nu s-o pocăi! Dar, ca de obicei, macho-manul trebuie să fie mai cu moț! Eu o încurajez pe Raluca din tot sufletul să se p**e pe el (n.r. pe Pepe).

Și să nu mai pice la intimidări și faze d-astea de-ale lui! Zici că ea ar trebui să stea toată viața sub tutela lui. El va trebui să accepte că și ea trebuie să își trăiască viața așa cum e normal! Doar nu o să stea să fie mama «la» copii până îi ajung f***ii la genunchi, la 85 de ani. Iar el să se încurce cu 850 de baragladine. Raluca să fie mama «la» copii, dar să fie și femeie sau nevastă sau ce dorește ea în viitor! «Bichonul» nu e în măsură să facă reguli!”, a spus Oana Zăvoranu, pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

L-a făcut praf pe artist

Bruneta a mai spus că este anormal pentru un bărbat să se plângă de faptul că a fost înșelat de parteneră, așa cum a făcut Pepe.

‘Latino loverul sau macho-manul sau ce se mai dă el trebuie să înțeleagă faptul că un bărbat șmecher nu merge niciodată să spună că l-a înșelat nevasta! Nici prima, nici a doua! Din start, statutul de macho-man s-a dus! Este greu și ca femeie să accepți că ai fost înșelată de bărbat!

Darămite ca barbat care se consideră macho-man! Oricum, el e doar un show-off. Nu cred nimic din ce arată el! Ăsta (n.r. Pepe) e făcut numai din minciună! «Bichonul» e făcut din minciună de la A la Z! Cu tot ce spune, tot ce face și tot ce pretinde! El a ieșit de două ori și a spus că a fost înșelat de nevastă’, a mai adăugat actrița.

citește și...