Oana Zăvoranu, din nou în tandrețuri cu soțul ei, Alex Ashraf! Cum s-au fotografiat cei doi

30.12.2019, 11:36
Oana Zăvoranu, din nou în tandrețuri cu soțul ei, Alex Ashraf! Cum s-au fotografiat cei doi
Oana Zăvoranu, din nou în tandrețuri cu soțul ei, Alex Ashraf! 

Oana Zăvoranu a trecut peste neînțelegerile cu soțul ei, Alex Ashraf, și s-a împăcat cu acesta înainte de Crăciun. În ultima perioadă, cei doi amorezi au trecut prin tensiuni și au decis să șteargă toate pozele de pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu, din nou în tandrețuri cu soțul ei, Alex Ashraf!

Vedeta din serialul ‘Sacrificiul’ de la Antena 1 și partenerul ei au început să se afișeze din nou împreună, după ce se zvonea că s-au despărțit. Despre brunetă se specula că ar fi avut o relație amoroasă cu Dorian Popa, însă ambii au negat acest lucru. Bruneta a declarat public că nu a divorțat de Alex și că are o căsnicie fericită.

Conform Click!, Oana Zăvoranu și soțul ei au luat o pauză în relație în această toamnă, după ce palestinianul a fost surprins în compania altei tinere. Acum, însă, vedeta a decis să îi mai dea o șansă și a publicat pe Instagram o fotografie cu partenerul său.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în vara lui 2016, iar nași le-au fost Mihaela şi Silviu Prigoană.

“Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie (n.r. 2016). A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipii ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”, mărturisea Oana Zavoranu la trei luni după nuntă.

 

View this post on Instagram

 

US ♥️ #oanazavoranu #oanazavoranuisabrand #oanazavoranuthequeen #oanathediva #oanathediva #love

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) on

citește și...