Dorian Popa a rupt tăcerea despre relația cu Oana Zăvoranu! Ce s-a întâmplat între ei

20.12.2019, 11:25
Dorian Popa a rupt tăcerea despre relația cu Oana Zăvoranu! Ce s-a întâmplat între ei

În ultima perioadă au tot exista zvonuri conform cărora Dorian Popa și Oana Zăvoranu ar avea o relație amoroasă. Cei doi sunt colegi în serialul ”Sacrificiul” de la Antena 1, iar timpul petrecut pe platourile de filmare i-a apropiat destul de mult.

Dorian Popa a rupt tăcerea despre relația cu Oana Zăvoranu!

Mai mult de atât, mariajul brunetei cu Alex Ashraf ar fi cam la final. Întrebată dacă se desparte sau nu de soțul ei, Oana a răspuns scurt și la obiect: ”Care divorț?”

Recent, Dorian Popa a vorbit despre presupusa relație cu vedeta tv și a mărturisit că, dacă ar exista vreodată ceva legat de viața lui personală, va avea grijă să facă totul public.

„Am tot văzut că circulă o veste conform căreia eu şi Oana Zăvoranu am forma un cuplu şi mă simt dator să infirm acest lucru. Eu şi Oana suntem doar colegi de platou în serialul “Sacrificiul”. Este adevărat că în noul sezon al serialului, “Alegerea”, rolurile noastre se intersectează mai mult decât până acum şi este posibil ca pozele făcute pe platourile de filmare să inducă în eroare.

Eu am o relaţie ce durează de mai bine de 7 ani de zile, iar Oana şi cu mine nu avem nicio altă relaţie în afară de cea de colegialitate. Mai mult de atât, profesionalismul pe care l-am deprins de la doamna Ruxandra Ion, ne impune să nu amestecăm munca cu viaţa personală”, a declarat Dorian Popa.