Oana Zăvoranu: ”Am făcut întrerupere de sarcină pentru că nu am simțit”

01.06.2021, 10:48
Oana Zăvoranu: ”Am făcut întrerupere de sarcină pentru că nu am simțit”
Oana Zăvoranu: ”Am făcut întrerupere de sarcină pentru că nu am simțit”

Oana Zăvoranu a mărturisit că a făcut întrerupere de sarcină.

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ, însă nu are copii. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf.

Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoreanu a vorbit despre posibilitatea de a avea copii. Aceasta a mărturisit că a făcut întrerupere de sarcină.

Oana Zăvoranu: ”Nu am simțit niciodată să fac pasul ăsta cu niciun bărbat”

Oana Zăvoranu a dezvăluit că a făcut trei întreruperi de sarcină pentru că a simțit că nu găsise bărbatul potrivit care să fie tatăl copilului ei.

„Da, de trei ori. Am făcut întrerupere de sarcină pentru că nu am simțit. A fost o dată sau de două ori a fost înainte (n.r. de mariajul cu Pepe) și o dată era cu el, da. Nu am simțit niciodată să fac pasul ăsta cu niciun bărbat care s-a aflat în momentul ăla, la vremea respectivă în viața mea. Pentur o femeie, din punctul meu de vedere, contează foarte mult bărbatul cu care faci. Un copil este binevenit, dar parcă e făcut cu ăla cu care simți, de multe ori îl iubești pe copil pentru că vezi în copil bărbatul ăla”, a spus vedeta, citată de wowbiz.ro.

Oana Zăvoranu regretă că nu a făcut un copil atunci când avea 20 de ani. ”Poate la 20 de ani, că n-am făcut un băiat. Eu am în mintea mea imaginea aia că băiatul merge cu mama și mama e toată într-o fiță, se ține bine și colegii din liceu, care spun „Mamă, ce bunăciune e aia!”. Mi-a plăcut legătura asta între mamă și băiat, cum este între tată și fată. M-ai întrebat dacă regret ceva, regret că n-am un băiat de 28 de ani aproape. Mi-aș fi dorit să am un frate mai mare care să îi smardoiască pe toți. Copilul trebuie să știe de respect, dar părintele trebuie să fie cel mai bun prieten. Sunt convinsă că meseria de părinte este cea mai grea. Eu m-aș fi văzut o mamă cool. Mi-ar fi plăcut să îmi zică Oana”, a mai spus ea.

„Mă văd mamă, dar îți spun o chestie. Mi-e frică de perioada de gravidenie. Am văzut foarte multe gravide urâte. Știu că o să mă înjure acum. Când e nasul jumătate cât fața, să rețină apă… Dacă le întrebi pe ele, nu o să zică că e bine. Eu cred că în momentul ăla mă voi ascunde”, a încheiat Oana Zăvoranu.

citește și...