Oana Zăvoranu a umilit-o pe Andreea Mantea! ‘Îi plac bărbații însurați’

18.01.2021, 12:48
Oana Zăvoranu a umilit-o pe Andreea Mantea! 'Îi plac bărbații însurați'
Oana Zăvoranu a umilit-o pe Andreea Mantea!

Oana Zăvoranu pare hotărâtă ‘să le vină de hac’ vedetelor din showbiz-ul românesc. De data acesta, bruneta a luat-o în colimator pe Andreea Mantea, fosta prezentatoare a emisiunii ‘Puterea dragostei’. 

Actrița din serialul ‘Sacrificiul’ continuă să le atace pe cele mai apreciate influencerițe din România. Oana Zăvoranu s-a oprit și la Andreea Mantea, despre care a afirmat că îi plac bărbații însurați.

Pe contul personal de Instagram, fosta soție a lui Pepe a publicat mai multe capturi de ecran dintr-un articol despre prezentatoarea de la Kanal D, în care se menționa faptul că aceasta a avut o relație cu un bărbat însurat.

Oana Zăvoranu a atacat-o dur pe Andreea Mantea

Mai mult de atât, Zavo a arătat și câteva poze mai deochiate cu Andreea Mantea.

‘ZERO. Lui Spayder Sâcâdâm îi plac bărbații însurați. Chiar dacă pe lângă faptul că le lasă soțiile fără soți, le lasă și copiii fără tați. Așa da adevărat caracter…zero.

Alexandra era gravidă în 9 luni când ăsta a divorțat pentru Sâcâdâm de ea. Și ăsta acum apare pe la TV să vă dea exemplu de conduită și să vă recomande creme, ceaiuri, medicamente și tratamente…ăsta! Caracter zero barat!

Dar nu se șterg nici astea (fotografiile indecente cu Andreea Mantea, n.r.), nici bărbații căsătoriți cu soții însărcinate în luna a noua cu care nu s-a sfiit să se combine sau să îi pese că urmează să devină tați. O femeie serioasă pe care poți pune baza că are lucruri extrem de pertinente de zis, dat fiind ocupația ei de bază, judecând după poze de-astea care sunt cu duiumul (fotografii indecente cu Andreea Mantea, n.r.). Uite cine se dă acum mare doamnă și om de televiziune, vă ține predici despre moralitate, vă dă pilde și are dese accese de furie și isterie dacă cineva îndrăznețte să nu o asculte’, a spus Oana Zăvoranu despre Andreea Mantea.

citește și...