Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani! A petrecut alături de Alex Bodi și Dan Diaconescu

17.06.2021, 16:41
Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani! A petrecut alături de Alex Bodi și Dan Diaconescu
Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani! A petrecut alături de Alex Bodi și Dan Diaconescu

În urmă cu o zi, Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani, prilej cu care a organizat o petrecere de pomină într-un restaurant de fițe din Capitală. De la party nu au lipsit soțul ei, Alex Ashraf, dar și mai multe vedete din showbiz, precum Alex Bodi, Andreea Tonciu cu soțul și Dan Diaconescu. 

Oana Zăvoranu s-a dat în spectacol cu ocazia zilei sale de naștere. Pentru un asemenea eveniment, bruneta a purtat o rochie de culoare albă, mulată, fără bretele, semi-transparentă în zona bustului.

Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani

Partenerul său de viață, Alex Ashraf, i-a transmis și un mesaj de dragoste la miezul nopții.

”La mulți ani, soția mea frumoasă. Te iubesc enorm de mult și mulțumesc pentru fiecare clipă alături de tine. Îți doresc ceea ce îmi doresc mie cel mai mult, iar restul le facem împreună”, a scris Alex Ashraf, pe contul său de Instagram.

Pe rețelele de socializare, Oana Zăvoranu a publicat mai multe imagini de la party. Vedeta a fost super încântată că fostul boss de la OTV, Dan Diaconescu, a fost prezent.

“Am făcut 28 de primăveri! L-am dansat pe Dan Diaconescu. Tot noi suntem fruncea. Au venit prieteni frumoși, oameni care chiar am simțit că mă iubesc, a fost una dintre cele mai frumoase zile de naștere ale mele”, a declarat Oana la “ Xtra Night Show”.

Pepe a vorbit despre despărțirea de Oana

Pepe a vorbit deschis despre lucrurile care au dus la separarea de prima sa soție, Oana Zăvoranu.

”Mi se pare cea mai greșeală din viața mea. Ea e cea mai mare greșeală din viața mea, dar am învățat foarte multe și, învățând foarte multe din această greșeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut și nu îmi vine să cred: ”Mă, ce dracu’ a fost în capul meu?~. Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste și iubire mă cert cu toată lumea. Dar când arunci cu noroi mi se pare mult. Nu a mai fost să fie, de ce mă ataci? Am văzut acum câteva zile, numai tâmpenii spune. Dacă aș sta să le dezvolt, i-aș da motiv să apară la televizor”, a declarat Pepe, potrivit click.ro.

citește și...