Oana Sîrbu, despre secretele frumuseții. ”Contează foarte tare tot bagajul genetic pe care îl moștenești”

13.08.2022, 17:03
Oana Sîrbu, despre secretele frumuseții. ”Contează foarte tare tot bagajul genetic pe care îl moștenești”
Oana Sîrbu, despre secretele frumuseții

Oana Sîrbu are 54 de ani, dar nu-și arată nici pe departe vârsta. Arată extraodinar de bine și atrage imediat atenția oriunde își face apariția. Binecunoscuta artistă a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a fost întrebată despre secretele frumuseții. ”Contează foarte tare tot bagajul genetic pe care îl moștenești”, a declarat vedeta.

Oana Sîrbu a fost invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Po TV, unde a vobit despre modul în care reușește să se mențină în formă.

De asemenea, vedeta a dezvăluit și cum îi place să se relaxeze.

Oana Sîrbu, despre secretele frumuseții. ”Nu cred că e vorba doar despre latura asta fizică, doar despre ambalajul ăsta la care atât de multă lume face referire în ultimii ani”

“Nu știu ce să spun… Contează foarte tare tot bagajul genetic pe care îl moștenești, așa că mulțumesc pentru asta părinților și rudelor mele foarte apropiate, care mi-au dat acest ceva despre care vorbiți voi. Nu cred că e vorba doar despre latura asta fizică, doar despre ambalajul ăsta la care atât de multă lume face referire în ultimii ani. (…) Mai contează și un soi de echilibru pe care îl ai la un moment dat. Trebuie să avem grijă cum ne odihnim, cum ne răsfățăm, cum ne relaxăm”, a declarat Oana Sîbu la emisiunea respectivă.


“După o perioadă așa de tumult interior cu multe griji care au trecut și prin viața mea personală, am găsit relaxare în continuare în muzică. Ascult orice gen de muzică bună… Citesc, încă încerc să descopăr lucruri noi la mine și să le scot în evidență pe cele frumoase și să le rezolv pe cele mai puțin plăcute. Îmi pun bețișoare parfumate, ard lumânări, fac băi relaxante, fac un stretching în fiecare dimineață, am recurs la acest sport să-i zicem în ghilimele, pun o anumită muzică care mă relaxează și fac așa 20 de minute în fiecare zi”, a adăugat artista.

 Oana Sîrbu a fost căsătorită cu Virgil Popescu

Oana Sîrbu a cucerit generații întregi de români cu rolul interpretat în seria de filme ”Liceenii”, unde a jucat alături de celebrul Ștefan Bănică Junior. În plan personal, Oana Sîrbu a fost căsătorită, în urmă cu ani, cu Virgil Popescu, cel care i-a compus multe dintre melodiile pe care aceasta le interpretează. Oana Sîrbu s-a căsătorit cu Virgil Popescu în data de 10 iunie 1989, când avea doar 21 de ani. Cei doi au divorțat în anul 1993.Oana Sîrbu l-a cunoscut pe Virgil Popescu când avea doar 17 ani.

„L-am cunoscut la teatru, era chitarist-bass, si orchestrator, si dirijor. A existat o comunicare intre noi din prima secunda, o comunicare ce exista si acum, dar n-as sti sa spun despre ce e vorba, cred ca are mare legatura cu emotia si cu muzica… A fost o chestie foarte normala, pasii firesti, facuti de doi oameni care se intilnesc si ajung sa se cunoasca, iar marea pasiune comuna a fost pasiunea fata de muzica si felul in care am comunicat emotia acestei muzici. Virgil era un tip mult mai mare decat mine, cu 13 ani, si orele noastre de intalnire erau ca cele dintre o femeie si fratele ei mai mare, sau o femeie si un parinte, sau o femeie si un prieten. Eu in Virgil am gasit toate acestea adunate intr-un om matur“, spunea artista într-un interviu pentru revista Tango.

Oana Sîrbu  a explicat , într-un interviu,  în ce relații a rămas cu cel care i-a fost partener de viață. ”Eu m-am măritat destul de repede. Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie, erau anii adolescenței, îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau, era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi. Am văzut cum e și după 4 ani n-a fost să fie să rămânem împreună”, a declarat artista.

„Am rămas într-o relație extraordinar de frumoasă de colaborare. Focusul meu acum e pe băiețelul meu pe care-l iubesc”, a mai spus aceasta.

 

citește și...