Oana Sîrbu, clipe de groază după ce s-a infectat cu COVID-19: ‘Am tras o spaimă mare’

30.07.2021, 09:32
Oana Sîrbu, clipe de groază după ce s-a infectat cu COVID-19: 'Am tras o spaimă mare'

Oana Sîrbu, în vârstă de 53 de ani, a dezvăluit că a fost infectată cu coronavirus, înainte de Paște. Vedeta a detaliat că a participat la niște filmări de televiziune alături de mai mulți colegi care nu au purtat măști.

Oana Sîrbu a explicat că a fost nevoie de doar câteva minute pentru a contracta periculosul virus.

Oana Sîrbu a avut COVID-19

“Am fost atât de precaută și de înfricoșată în perioada asta. Nu m-au interesat părerea și impresia nimănui. Am ascultat doar sfaturile a doi doctori care au apărut la tv și în care am încredere. La un an însă și ceva după ce am dat masca la o parte, am fost la o filmare pentru Paște, unde nimeni nu purta mască. 12 minute atât am dat masca jos într-o pauză și asta a fost”, a povestit Oana Sîrbu, la Prima TV.

Actrița nu a ajuns la spital, dar a avut simptome destul de urâte.

“La cinci zile au început simptomele. Sperietura a fost mare. Am tras o spaimă mare! Am avut febră, am făcut și o radiografie la plămâni. Am ieșit pozitivă. Am stat departe de copil, de tatăl meu. Sper să nu se mai repete“, a mai adăugat solista.

Cum a ajuns Oana Sîrbu să joace în filmul ”Liceenii”

Binecunoscuta artistă Oana Sîrbu a cucerit generații întregi de români cu rolul interpretat în seria de filme ”Liceenii”, unde a jucat alături de celebrul Ștefan Bănică Junior. La o emisiune TV, Oana Sîrbu a povestit cum a ajuns să dea probe pentru rolul Dana din ”Liceenii”.

„Eu am vrut să cânt dintotdeauna. Am participat la primele spectacole de teatru. Am participat la primele concursuri, printre care „Steaua fără nume”, m-a văzut doamna Simona Patraulea, de fapt, într-un concurs anterior m-a chemat să dau probe pentru „Steaua fără nume”, iar de acolo m-au văzut din echipa „Liceenii”, m-au chemat să dau probe la Buftea și așa am devenit pentru o perioadă de câțiva ani și actriță de film, dar mie mi-a plăcut să cânt și în perioada aia a fost așa un cumul de multe activități”, a povestit artista, relatează spynews.ro.

citește și...