Oana Sîrbu, accidentul extrem de grav care i-a schimbat viața. ”Ai mei au simțit că pot să mă piadă!”

25.05.2020, 12:34
Oana Sîrbu, accidentul extrem de grav care i-a schimbat viața. ”Ai mei au simțit că pot să mă piadă!”
Oana Sîrbu, accidentul extrem de grav care i-a schimbat viața. ”Ai mei au simțit că pot să mă piadă!”

Celebra artistă Oana Sîrbu a trecut printr-un moment teribil în anii ’90,m când a avut un accident care i-a schimbat viața.

Oana Sîrbu a avut un accident de mașină în anul 1997, când se întorcea de la Festivalul de la Mamaia. se afla la volanul mașinii unor prieteni, care îi lăsaseră autoturismul pe timpul verii.

„Condusesem Mercedesul săptămâni întregi, fără să-l zgârii în vreo parcare. Dar atunci am plecat foarte supărată de la Mamaia, din cauza felului în care fusese organizat festivalul și a felului în care fuseserăm tratați. Plouase puțin și am intrat în depășire cu o Dacie, al cărei șofer nu m-a lăsat să-l depășesc. Și am intrat în coliziune. L-am șters pe partea stângă, l-am rotit, cred că l-am accidentat puțin la mâna stângă pe șofer, iar când am părăsit șoseaua, s-a răsturnat mașină de câteva ori și s-a lovit de un pom.

Când a revenit pe șosea era ca o cutie pe care o arunci la gunoi, nu s-a mai putut recupera nimic din ea, iar pe mine impactul mă aruncase, cu toate geamantanele, în iarbă. M-am trezit c-o mare de lume lângă mine. Spuneau: ”E Oana Sîrbu, artista”, deși eram de nerecunoscut. Cățelușa mea care m-a însoțit nu a pățit absolut nimic, stătea lîngă mine, și cineva, căruia vreau să-i mulțumesc și acum, m-a pescuit de-acolo cu absolut tot și m-a dus la Spitalul de Urgență. Accidentul s-a întâmplat exact în ziua în care a murit Lady Diana. Pe 31 august. Și tot cu un Mercedes“, povestea oana Sîrbu într-un interviu pentru revista Tango.

S-a recuperat foarte greu

Oana Sîrbu a mărturisit că recuperarea a fost dificilă și a durat mai bine de un an.

„Am avut tibie, peroneu, femur, fractură triplă, 21 de șuruburi, 5 operații. M-au ajutat niște prieteni să plec la un centru de recuperare în Franța, am făcut artroscopie, m-am întors, s-a rupt plăcuța de la peroneu, am intrat din nou în operație și abia peste un an jumate am scos firele și tijele din genunchi și din gleznă. A fost momentul cel mai greu al vieții mele, dar pe care l-am perceput ca pe o atenționare. Repetăm obsesiv, acolo pe iarbă: ”N-am făcut nici un rău nimănui, de ce mi s-a întîmplat mie?!”… S-a întâmplat să-mi revin și-am muncit foarte mult să-mi recuperez piciorul, am făcut gimnastică, înot, masaje, și acum sunt exact ca înainte, cu excepția unor mici cicatrice pe care nu le-am rezolvat cu vreo operație de înfrumusețare a pielii, dar mă simt bine asa“, își mai amintea vedeta.

Relația cu părinții s-a schimbat după accident

„Recunosc ca n-am avut întotdeauna aceeași stare de confidențialitate cu ai mei, pe care o am acum. Dar, după ce le-am produs acea cumplită suferință, când au simțit că ar fi putut să mă piardă, am devenit cei mai buni prieteni din lume“, mai declara Oana Sîrbu pentru sursa citată.

A fost căsătorită și are un băiețel

În vârstă de 52 de ani, Oana Sîrbu este cunoscută publicului din postura de cântăreață și actriță. Aceasta a cunoscut succesul grației rolului Dana pe care l-a interpretat în seria de filme ”Liceenii”, unde l-a avut ca partener pe celebrul Ștefan Bănică Junior. Oana Sîrbu a fost căsătorită cu compozitorul Virgil Popescu. Este mama unui băiețel.

citește și...