Oana Sîrbu a împlinit 53 de ani. Ce cadou i-a făcut fiul ei

14.05.2021, 12:11
Oana Sîrbu a împlinit 53 de ani. Ce cadou i-a făcut fiul ei
Oana Sîrbu a împlinit 53 de ani. Ce cadou i-a făcut fiul ei

Îndrăgita artistă Oana Sîrbu și-a aniversat ziua de naștere. Vedeta a povestit ce surpriză i-a făcut fiul său.

În data de 13 mai, Oana Sîrbu a împlinit 53 de ani. Fiul ei, Alexandru, a reușit să o surprindă, după cum a povestit artista într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

“A apucat să-mi dea cadoul. A scos niște bănuți din pușculiță, am mers la un magazin din cartierul unde locuim și m-a rugat să-mi aleg ceva ce-mi place. A pus și de o ciocolată neagră pentru că știe că sunt înnebunită după ciocolata neagră. Mi-a făcut și un desen. Am dosare întregi cu desenele lui. (…) Mi-a desenat o inimioară și flori, mi-a făcut dedicații. O să știe să își cucerească foarte frumos iubita când o să fie puțin mai mare pentru că e foarte romantic”, a detaliat Oana Sîrbu.

Oana Sîrbu a fost căsătorită cu Virgil Popescu

Binecunoscuta artistă Oana Sîrbu, care a cucerit generații întregi de români cu rolul interpretat în seria de filme ”Liceenii”, a fost căsătorită, în urmă cu ani, cu Virgil Popescu, cel care i-a compus multe dintre melodiile pe care aceasta le interpretează. Oana Sîrbu l-a cunoscut pe Virgil Popescu când avea doar 17 ani. „L-am cunoscut la teatru, era chitarist-bass, si orchestrator, si dirijor. A existat o comunicare intre noi din prima secunda, o comunicare ce exista si acum, dar n-as sti sa spun despre ce e vorba, cred ca are mare legatura cu emotia si cu muzica… A fost o chestie foarte normala, pasii firesti, facuti de doi oameni care se intilnesc si ajung sa se cunoasca, iar marea pasiune comuna a fost pasiunea fata de muzica si felul in care am comunicat emotia acestei muzici. Virgil era un tip mult mai mare decat mine, cu 13 ani, si orele noastre de intalnire erau ca cele dintre o femeie si fratele ei mai mare, sau o femeie si un parinte, sau o femeie si un prieten. Eu in Virgil am gasit toate acestea adunate intr-un om matur“, spunea artista într-un interviu pentru revista Tango.

Oana Sîrbu s-a căsătorit cu Virgil Popescu în data de 10 iunie 1989, când avea doar 21 de ani. „A fost un act pe care l-am facut cumva la sugestia parintilor, pentru ca nu ar fi fost de acord cu o relatie neoficializata. Noi doi nu am tinut foarte tare sa facem pasul asta“, explica ea.

Despre divorțul din 1993, Oana Sîrbu dezvăluia: „Au aparut, la un moment dat, niste situatii care au scuturat echilibrul pe care ni-l formaseram si-am decis ca cel mai bine este sa ne despartim. El a plecat un an in Japonia si, cand s-a-ntors, am facut pasul legal, dar am continuat sa colaboram, a continuat sa-mi compuna, am facut multe piese impreuna de-atunci si pana acum, si suntem foarte buni prieteni“.

citește și...