Oana și Viorel Lis au petrecut separat de sărbători. Care a fost motivul

06.01.2021, 12:29
Oana și Viorel Lis au petrecut separat de sărbători. Care a fost motivul
Oana și Viorel Lis au petrecut separat de sărbători. Care a fost motivul

Oana Lis a petrecut sărbătorile de iarnă separat de de partenerul ei de viață, Viorel Lis, fostul primar al Bucureștiului.

Oana Lis a fost invitată la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a povestit despre cele mai recente evenimente din viața ei și a soțului Viorel Lis. În cadrul interviului, Oana Lis a dezvăluit că au petrecut sărbătorile separați, ea stând în sufragerie, iar soțul ei în dormitor: ”Din cauza COVID-ului”, a explicat Oana Lis. ”Luasem eu contact cu cineva și am stat mai separați până când am văzut că sunt în siguranță”, a adăugat ea.

Oana și Viorel Lis sunt împreună de 22 de ani, iar de 10 ani sunt căsătoriți. În ultima vreme, cei doi au stat mai mult izolați, preferând să se protejeze cât mai mult împotriva coronavirusului. Oana Lis a spus că așteaptă ca Viorel Lis să facă vaccinul, ca să poată să iasă mai des în public.

Oana Lis, despre problemele de sănătate ale lui Viorel Lis

La emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, Oana Lis a vorbit și despre problemele de sănătate pe care le are partenerul său de viață, Viorel Lis. Acesta a explicat că fostul primar al Bucureștiului are probleme cu spatele, însă nu poate merge la spital din cauza pandemiei de coronavirus.

”A fost un Revelion în care din fericire nu ne-am certat. Ne-am respectat spațiul, vreau să zic că ne-am reconectat așa ca înainte. Pentru că noi avem foarte mulți ani în urmă…”, a mai spus Oana Lis.

”Din păcate, mie îmi place să glumesc, dar trăim vremuri grele, resimțim și noi. Viorel are niște probleme cu spatele, din cauza COVID-ului ne e teamă să mergem undeva, așa că așteaptă să fie vaccinat ca să putem face ceva în privința asta. Este destul de greu, am stat mai mult pe acasă. Ce să facem, asta e viața, nu am ce să fac…”, a completat ea.

citește și...