Oana Roman suferă din cauza tatălui ei. ”Este cea mai mare durere a sufletului meu”

06.04.2022, 13:39
Oana Roman suferă din cauza tatălui ei. ”Este cea mai mare durere a sufletului meu”

Oana Roman a povestit despre relația cu tatăl ei, care nu este tocmai bună.Vedeta suferă că nu se vede atât de des pe cât și-ar dori cu Petre Roman, iar vizitele lor sunt foarte rare. ” Dacă e ceva care mă apasă îngrozitor și care îmi lipsește cel mai tare este această lipsă de comunicare cu tata”, sune aceasta.

Se pare că rănile trecutului nu s-au vindecat pentru Oana Roman.  Lipsa unei figuri paterne constanmte în viață acesteia își face simțită prezența.

Vedeta a povestit că fostul politician a lipsit în cele mai importante momente din viața fiicei și a nepoatei sale și că oricât ar încerca să înțeleagă motivele pentru care nu e niciodată prezent în viață ei, nu reușește.

Oana Roman suferă din cauza lui Petre Roman

Acum, fiica cea mică a fostului premier  a povestit, într-un interviu pentru EGO.ro, că o doare foarte tare lipsa de comunicare dintre ea și părintele său, dar și absența lui fizică.

„Din păcate, noi ne vedem mult prea rar, în ultimii ani, asta este cea mai mare durere a sufletului meu. Mă doare fizic și psihic, cumva, din ce în ce mai tare. Dacă e ceva care mă apasă îngrozitor și care îmi lipsește cel mai tare este această lipsă de comunicare cu tata, această lipsă a prezenței lui fizice, atât în viața mea, cât și a fiicei mele. Oricât de mult aș dori să îl înțeleg, nu reușesc. Mă gândeam că au trecut Crăciunul și ziua Izabelei, că urmează ziua mea, iar tata nu a fost prezent lângă noi, în niciunul dintre aceste momente. Am multe amintiri frumoase cu tata. Am însă și una de suflet, de când aveam vreo 7-8 ani. Tata este pasionat de munte, iar pe vremea aceea mergea în fiecare weekend la Predeal și urca până la Susai. A promis că mă va lua și pe mine, așa că într-o sâmbătă m-a trezit foarte devreme și am plecat amândoi cu trenul. Am urcat împreună la Susai, dar, pe drumul de întoarcere, ne-a prins o ploaie absolut îngrozitoare, mi-era foarte greu să cobor. M-a luat în spinare și a coborât așa cu mine, tot drumul. Am ajuns la gară, am urcat într-un tren internațional, cred că venea din Ungaria, avea cușetă. Nu am găsit locuri libere, așa că am stat amândoi pe culoar, până la București. E o amintire foarte dragă cu el…”, a povestit Oana Roman pentru ego.ro.

Ce calități a moștenit de la tatăl ei

Fiica fostului premier al României a mărturisit ce calități a moștenit de la tatăl ei, dar și de la mama sa.

„Am luat câte ceva de la fiecare dintre ei. De la tata am luat rigurozitatea, sunt perfecționistă, așa, ca el, îmi place să fac totul cu minuțiozitate. Îmi iubesc proiectele, meseria de a face PR și evenimente, dar îmi place foarte mult și ceea ce fac în zona online. O fac cu mare responsabilitate, pentru ca totul să fie făcut cu grijă și bine făcut. Sentimentul lucrului bine făcut l-am observat la tata, cât am stat împreună, este foarte serios și atent în tot ceea ce face.

citește și...