Oana Roman, situație neplăcută într-un mall din București. “I-am rugat să facă alta”. Ce și-a comandat vedeta

14.03.2022, 14:24
Oana Roman, situație neplăcută într-un mall din București. I-am rugat să facă alta. Ce și-a comandat vedeta
Oana Roman a fost infectată cu COVID-19. ”Am reușit să fentez boala 2 ani dar până la urmă nu am scăpat”

Oana Roman s-a confruntat cu o situație neplăcută într-un mall din București. Fiica fostului politian Petre Roman a împărtășit situația nefericită cu care s-a confruntat recent. “I-am rugat să facă alta și mi-au spus că așa arată la ei”, a spus partenera de viață a lui Marius Elisei. Produsul servit la masă a dezgustat-o total. 

După ce a stat în izolare, din cauza infectării cu Covid-19, Oana Roman a ieșit la o plimbare într-un mall din București. Vedeta a mers  la o cafenea unde și-a comandat băutura. Fiica lui Petre Roman a avut parte de o surpriză neplăcută când a văzut că nu a primit ce a comandat.

Vedeta a răbufnit pe Instagram și a povestit ce s-a întâmplat.

“I-am rugat să facă alta și mi-au spus că așa arată la ei”

“Am comandat un espresso lung. Am primit asta… apă colorată. I-am ruagat să facă alta și mi-au spus că așa arată la ei un espresso lung. Doamne, ce m-au amuzat!”, a povestit Oana Roman pe profilul ei personal de Instagram.

În urmă cu două săptămâni, Oana Roman își anunța fanii că  a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vedeta a declarat că s-a tratat și a stat în izolare timp de 6 zile.

Oana Roman a fost testată pozitiv cu COVID-19

„Miercurea trecută v-am spus că deodată m-am simțit rău și de atunci nu am mai apărut pe story. Vineri dimineață a ieșit testul negativ, dar eu deja mă izolasem acasă încă de miercuri. Am luat tratament încă din prima zi și am avut o formă ușoară. Azi testul a ieșit negativ și au trecut 5 zile de carantină, iar mâine sunt 7 de când stau cuminte acasă.

Am reușit să fentez boala 2 ani, dar până la urmă nu am scăpat. Noroc că a trecut ușor. Mulțumesc celor care mi-au trimis mesaje și s-au interesat de starea mea. Sunt bine. Mă întorc la viața normală”, a anunțat Oana Roman pe Instagram.

citește și...