Oana Roman și-a etalat noua siluetă la malul mării. ”Nu sunt perfectă, dar nici nu-mi doresc asta”

24.08.2020, 10:24
Oana Roman și-a etalat noua siluetă la malul mării. ”Nu sunt perfectă, dar nici nu-mi doresc asta”
Oana Roman și-a etalat noua siluetă la malul mării. ”Nu sunt perfectă, dar nici nu-mi doresc asta”

Oana Roman și-a etalat noua siluetă la malul mării. Imediat au apărut și comentariile din partea celor care au văzut-o.

În ultima perioadă de timp, Oana Roman a slăbit foarte mult. Vedeta își etalează noua siluetă în diverse ținute. Zilele trecute, fiica fostului premier al României, Petre Roman, s-a pozat la malul mării. Îmbrăcată într-o rochiță scurtă și vaporoasă, de culoare neagră, Oana Roman și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu felul în care arată.

”Nu sunt perfectă, dar nici nu-mi doresc asta. Am 44 de ani și sunt sănătoasă, sunt împăcată cu mine și nu trăiesc după regulile și dorințele nimănui. Fac doar cum simt și dacă prin ce fac reușesc să fiu exemplu altora, e bine. Dacă nu, eu tot pe drumul meu merg”, le-a transmis vedeta celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Postarea oanei Roman a fost foarte bine apreciată de internauți, însă vedeta a fost criticată de unii dintre aceștia în momentul în care a vorbit despre procedurile corporale pe care le-a făcut pentru a arăta cât mai bine.

A replicat imediat după ce a fost criticată

Oana Roman le-a vorbit internauților și despre procedurile corporale pe care le-a făcut pentru a ajunge la silueta mult-visată.

”Pentru că în continuare primesc sute de mesaje pe zi cu întrebarea cum ai slăbit , am făcut incă un film în care prezint procedurile cu ajutorul cărora am slăbit la…
14 cm în șolduri, 12 cm în talie și 12 cm la bust.  Pe lângă proceduri am urmat și o dietă care va fi disponibilă cu detalii în curând”, a precizat vedeta.

Una dintre persoanele care o urmăresc pe Oana Roman în online a comentat:

”Acest salon este în orașul meu natal Ploiești. Eu am urmat un pachet de mai multe proceduri printre care și două ședințe cu acel aparat de criolipoliză. Oana zice că a făcut până acum 3 ședințe și a slăbit parcă vreo 12 cm în circumferință. Eu nu am pierdut nici măcar 1 cm?. Și da, toate procedurile sunt foarte scumpe. Părerea mea este că Oana nu spune tot adevărul.O apreciez foarte mult, dar aici ea face reclamă acestui salon și normal că primește gratis tratamentul. Posibil să fi făcut și altceva pentru acest rezultat…”.

Replica Oanei Roman a apărut imediat:

”Te rog să vii cu dovezi care să ateste ce spui. Că eu nu spun adevărul. Dacă nu, afirmațiile tale publice sunt probe. Și va trebui să răspunzi pentru ele și să aduci dovezi. Mulțumesc”.

 

 

citește și...