Oana Roman s-a separat de Marius Elisei. ”Ne-am separat”. Ce s-a întâmplat între cei doi

16.03.2022, 15:36
Oana Roman s-a separat de Marius Elisei. ”Ne-am separat”. Ce s-a întâmplat între cei doi
Oana Roman a fost infectată cu COVID-19. ”Am reușit să fentez boala 2 ani dar până la urmă nu am scăpat”

Oana Roman se reface după infectarea cu Covid-19. Vedeta are simptome supărătoare și are grețuri. Fiica fostului politician s-a separat de partenerul său, Marius Elisei. ”Ne-am separat”, spune aceasta. Mai mult, Oana Roman și Marius Elisei au decis să nu mai apară atât de des pe rețelele de socializare.

Chiar dacă se află în perioada de recuperare, Oana Roman nu se simte deloc bine și are simptome supărătoare. Vedeta obosește rapid și are grețuri.

„Vorbesc pe nas, am un fonfăit, am grețuri și obosesc. Nu am nici pe departe moralul intact. Încerc totuși să mă bucur de ai mei și să nu mă agit prea tare pentru că obosesc”, a anunțat Oana, pe Instagram.

”Ne-am separat”

Toată familia vedetei a fost infectată cu Covid-19, însă partenerul Oanei a scăpat de virus, care a stat separată o perioadă de vreme.

„Și Isa a avut Covid, Marius nu, deși a stat cu noi. Ne-am separat cât de cât și am avut grijă să nu interacționăm. El a scăpat! Am stat departe cât am avut COVID. Plus că el, așa cum am tot spus, nu e foarte încântat să apară în public prea des”, a explicat Oana „separarea” de moment de soțul ei Marius Elisei.

 Oana Roman nu mai apare alături de Marius Elisei

Recent, unul dintre fani a întrebat-o pe Oana Roman de ce nu se mai afișează alături de iubitul ei.

”Totul e în regulă. Am stat departe căt ama vut COVID, plus că el așa cum am tot spus, nu e foarte încântat să apară în public prea des”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei au ales în urmă cu ceva timp să acorde o nouă șansă relației lor.

„E un echilibru care era necesar și poate, cumva, ăsta a fost prețul pe care a trebuit să îl plătim. Să avem un declic și să înțelegem că trebuie să fim împreună, de fapt. Cu siguranță ne-am dat seama că separați ne e mult mai greu și că nu suntem OK”, a declarat atunci, Oana Roman pentru wowbiz.ro.

citește și...