Oana Roman, primele declarații după ce s-a împăcat cu Marius Elisei

11.01.2020, 18:43
Oana Roman, primele declarații după ce s-a împăcat cu Marius Elisei

S-au certat, dar au decis să se împace! Este cazul Oanei Roman și al lui Marius Elisei, care au îngropat securea războiului și s-au împăcat de Sărbători.

Oana Roman, primele declarații după ce s-a împăcat cu Marius Elisei

Oana Roman a făcut și primele declarații despre împăcarea cu Marius Elisei, după ce în urmă cu câteva zile au fost surprinși în tandrețuri, în public.

‘Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal că a ajutat despărţirea. Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie’, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

În urmă cu câteva zile, vedeta mărturisea, cu lacrimi în ochi, la tv, că a convenit să petreacă sărbătorile de iarnă cu Marius Elisei doar de dragul fetiței lor, Isabela.

‘S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Isabela.

Am ajuns în punctul în care am realizat că nu e bine să ne împungem și să stăm în tensiune. Am decis să ne separăm. El s-a mutat și nu a fost simplu. Eu am decis să anunț lucrul acesta pentru că se putea să îl vadă cineva că doarme în altă parte’, a spus Oana Roman, la Pro Tv.