Oana Roman a rupt tăcerea despre divorțul de Marius Elisei! Vedeta a plâns în direct, la tv

07.01.2020, 18:58
Oana Roman a rupt tăcerea despre divorțul de Marius Elisei! Vedeta a plâns în direct, la tv
Oana Roman a rupt tăcerea despre divorțul de Marius Elisei!

Oana Roman anunța în urmă cu o lună că a decis să se despartă de tatăl fiicei sale, Marius Elisei! Înainte de sărbătorile de iarnă, vedeta tv a scris un mesaj dureros pe rețelele de socializare, în care mărturisea că mariajul ei cu Marius s-a încheiat.

Oana Roman a rupt tăcerea despre divorțul de Marius Elisei!

Cu toate acestea, Oana Roman și Marius Elisei au petrecut Crăciunul și Revelionul împreună, iar toată lumea credea că s-au împăcat. În realitate, cei doi au convenit să petreacă sărbătorile de iarnă doar de dragul fetiței lor, Isabela.

Invitată marți seară, 7 ianuarie, la emisiunea ‘La Măruță’ de la Pro Tv, Oana Roman a rupt tăcerea despre divorțul de Marius Elisei. Ea a povestit pas cu pas ce s-a întâmplat cu adevărat în căsnicia lor.

‘S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Isabela.

Am ajuns în punctul în care am realizat că nu e bine să ne împungem și să stăm în tensiune. Am decis să ne separăm. El s-a mutat și nu a fost simplu. Eu am decis să anunț lucrul acesta pentru că se putea să îl vadă cineva că doarme în altă parte’, a spus Oana Roman.

În timp ce-i povestea lui Cătălin Măruță prin ce clipe grele trece, fiica lui Petre Roman nu s-a putut abține și a început să plângă. Mai mult de atât, Oana Roman a ținut că concluzioneze că despărțirea ei de Marius Elisei nu s-a produs din cauza altei femei.

‘E mai bine să se știe de la mine. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat.Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat.

Marius este acasă acum, doarme acasă la noi, cu noi pentru că Izabela și eu avem nevoie de el, afectiv. Separarea a fost singura soluție pe care eu am găsit-o, nu am vorbit despre divorț. În aceste momente comunicarea contează enorm de mult’, a mai adăugat aceasta.

Și cum un necaz nu vine singur, Oana Roman a mai adăugat că relația cu sora ei, Catinca Roman, s-a stricat în ultimele luni.

‘2019 a însemnat și o îndepărtare majoră a surorii mele de noi. Familia de sânge pentru mine este formată din două persoane, mama și fiica mea. E greu să gestionezi toate astea în același timp. Am ales să vorbesc pentru că sunt un om asumat’, a mărturisit vedeta, cu lacrimi în ochi, la Pro Tv.

citește și...