Oana Roman l-a dat de gol pe Pepe. Ce s-a întâmplat cu solistul după divorțul de Raluca Pastramă

23.04.2021, 22:02
Oana Roman l-a dat de gol pe Pepe. Ce s-a întâmplat cu solistul după divorțul de Raluca Pastramă
Oana Roman l-a dat de gol pe Pepe. Ce s-a întâmplat cu solistul după divorțul de Raluca Pastramă

Oana Roman nu s-a putut abține și l-a dat de gol pe Pepe, bunul ei prieten. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că solistul a suferit enorm după ce a divorțat de mama fiicelor sale, Raluca Pastramă.

Deși a încercat să ascundă că nu suferă, se pare că apropiații l-au ‘citit’ imediat.

”Dau din casă acum. El a avut Mc Hammer (n.r. personajul de la „Te cunosc de undeva”) în iarnă, atunci când a avut o situație foarte grea. El atunci era… nu era. Nu era OK. El nu era OK. Stăteam cu el la masă, cu copiii și stătea în capul mesei, își punea căștile și spunea: «Mă scuzați un pic», dar brusc așa, le punea. Își punea alea și repeta singur 2, 3 ore. El nu era deloc OK în momentul ăla. Nu era OK. Avea în cap… Noi am fost la tribunal, a fost nasol”, a declarat Oana Roman, invitată în emisiunea lui Pepe, de pe canalul de YouTube.

Pepe și Raluca Pastramă, împreună de Paște

Deși sunt divorțați, Pepe și fosta sa soție, Raluca Pastramă, vor petrece sărbătorile pascale împreună.

“Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună”, a spus Pepe, pentru Playtech.

”Va fi după cum va dori Pepe!”, a comentat și Raluca Pastramă.

Pepe a vorbit și despre cele două fetițe pe care le are cu Raluca Pastramă. ”Maria şi Rosa au tot ce le trebuie. Va fi dificilă alegerea Iepuraşului, dar ne vom descurca. Aşa cum se descurcă şi ele, în fiecare weekend, când au de făcut meditaţii, ambele. Maria e în clasa a doua, dar sistemul ăsta de predare online mi-a cam dat de gândit. Rosa e doar în clasa pregătitoare, dar îi prind bine lecţiile în plus. Aşa că au o oră de meditaţii la matematică şi una la engleză, sâmbăta, fiecare”, a explicat cântărețul.

citește și...