Oana Roman, fericită tare că a ajuns la coafor. ”E un ritual de la care nu mă abat de când aveam vrea 15 ani”

21.05.2020, 13:35
Oana Roman, fericită tare că a ajuns la coafor. ”E un ritual de la care nu mă abat de când aveam vrea 15 ani”

Oana Roman este extrem de bucuroasă că a reușit să ajungă la un salon de înfrumusețare pentru a avea grijă de look-ul său, după perioada îndelungată de izolare la domiciliu în contextul pandemiei de coronavirus.

Oana Roman a ajuns la coafor după două luni de autoizolare. Vedeta a mărturisit că merge la saloanele de înfrumusețare încă de când era doar o adolescentă.

Aceasta a profitat de vizita la salon pentru a se vopsi și a-și tunde părul, dar și pentru a-și face manichiura și pedichiura.

”După mai bine de 2 luni am ajuns azi la coafor ! Vopsit, tuns, coafat, manichiură, peidichiură. M-am simțit că în Rai. Recunosc că mersul la salon e un ritual de la care nu mă abat de când aveam vreo 15 ani. Și-mi place și mă face să mă simt bine.

Și cred că orice femeie merită să aibă parte de îngrijiri profesionale. Oricât ar spune că se face mai bine acasă, mersul la salon ar trebui să fie un drept al fiecărei femei”, le-a spus Oana Roman celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Abia aștepta să iasă din izolare

Oana Roman s-a aflat în autoizolare alături de familia ei. În toată această perioadă, vedeta a fost cea care s-a ocupat îndeaproape de îngrijirea casei.

Vedeta a mărturisit însă toate aceste treburi casnice au epuizat-o și că abia așteapta revenirea celei care o ajuta înainte cu curățenia.

”Am obosit. Casa asta mă termină! De-abia aștept să poată veni doamna care ne face curățenie. Am făcut azi și 2 drumuri și curat și gătit etc. Știu că o să spuneți că toate femeile fac curat și gătesc, dar eu prefer să merg la muncă. 20 de ore pe zi și nu obosesc așa”, mărturisea Oana Roman.

Oana Roman este fiica pe care fostul premier al României, Petre Roman, a avut-o din căsnicia cu Mioara Roman. Oana Roman este căsătorită cu Marius Elisei. Din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiță, Maria Isabela.

citește și...