Oana Roman, îngrijorată pentru tatăl său: ‘L-am rugat foarte frumos să stea acasă’

20.04.2020, 15:00
Oana Roman, îngrijorată pentru tatăl său: 'L-am rugat foarte frumos să stea acasă'
Oana Roman, îngrijorată pentru tatăl său: 'L-am rugat foarte frumos să stea acasă'

În această perioadă, Oana Roman se bucură de timpul petrecut în familie, alături de soțul ei, Marius Elisei, și fiica lor, Isabela. Vedeta a recunoscut că în autoizolare a învățat să se apropie mai mult de partenerul său.

Oana Roman, îngrijorată pentru tatăl său: ‘L-am rugat foarte frumos să stea acasă’

În plus, Oana Roman a mărturisit că a vorbit cu tatăl ei, Petre Roman, deși cei doi nu aveau o relație apropiată. În urmă cu ceva timp, aceasta spunea că nu mai ține legătura cu fostul premier al României și că niciodată nu l-a interesat să o sune.

Cu toate acestea, Oana Roman este îngrijorată pentru tatăl său din cauza coronavirusului și a specificat că și-a sunat tatăl pentru a-i oferi sfaturi.

‘Am vorbit cu tata doar la telefon pentru că de văzut chiar nu putem să ne vedem în perioada asta. Este ok și el, este acasă. Ce să facem? Facem și noi ce putem. Dar am tot vorbit cu el. Tot eram îngrijorată pentru că eu știu că el nu prea are stare să stea în casă. L-am rugat foarte frumos să aibă mare grijă și să stea acasă’, a declarat Oana Roman, într-un interviu pentru Ciao.ro.

De asemenea, vedeta a spus că abia așteaptă să treacă această stare de urgență pentru a ieși din casă.

‘Primul lucru pe care îl voi face… o să mă apuc de muncă, în primul rând! Mie îmi lipsește foarte tare, nu îmi place să stau și să nu fac nimic. Așadar, vreau să îmi reîncep activitatea cât de repede pot. Și cred că prima plăcere pe care o să mi-o fac este că o să mă urc în mașină și o să mă duc până la mare și o să mă plimb pe plajă pentru că eu iubesc marea foarte mult și îmi dă o stare de bine extraordinară. Cred că asta o să fac! O să mă duc într-o zi și o să mă plimb pe malul mării’, a mai spus ea.

citește și...