Oana Roman este foc și pară după despărțirea de Marius Elisei! ‘M-ați călcat în picioare pentru că am curaj’

15.12.2019, 13:03
Oana Roman este foc și pară după despărțirea de Marius Elisei! 'M-ați călcat în picioare pentru că am curaj'

Oana Roman a anunțat că s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Marius Elisei, însă nu a suferit după această decizie! Mai mult de atât, vedeta a devenit mai îndrăzneață și s-a lăsat fotografiată în lenjerie intimă.

Oana Roman este foc și pară după despărțirea de Marius Elisei! ‘M-ați călcat în picioare pentru că am curaj’

Oana Roman a realizat o ședință foto și s-a lăsat fotografiată în ipostaze provocatoare, întinsă pe pat și purtând o ținută sexy. Imaginile cu pricina au ajuns pe contul personal de Instagram al acesteia.

Din nefericire, vedeta a fost asupra criticată din cauza acestui pictorial incendiar. Internauții i-au sărit în cap și au judecat-o aspru.

Sătulă de toate acuzațiile, Oana Roman le-a răspuns printr-un mesaj dur celor care au criticat-o.

‘Am făcut o ședință foto, am pus o poză! Decentă! Nu știu dacă frumoasa sau nu, dar frumosul e relativ, și subiectiv ! Si v-ați năpustit asupra mea ca șacalii, ați aruncat ură, venin, răutate, jigniri de necitit. V-ați vărsat negrul din suflete, v-ați răzbunat pe mine pentru ce stiu eu ce lipsuri afective sau materiale aveți! Ați arătat cât de mult rău poate zace într-o femeie, unele care sunt mame, bunici, soții.

M-ați călcat în picioare pentru ca am curaj, pentru ca sunt asumată, pentru că nu urlu, nu țip, nu-mi pun poalele în cap, pentru că am coloana vertebrală, stau dreaptă, am cariera muncită din greu de peste 20 ani, pentru că lupt ca să fiu independentă, liberă, și în loc să faceți la fel, din neputință aruncați cu tot ce e mai rău în voi!

Apoi vă supărați că vă raspund și nu stau să înghit rahatul vostru! Pe de altă parte mult mai multe ca voi, se identifică și rezonează cu mine! Nu le vedeti nici pe ele, multe si frumoase. Alegeți să fiâi negre la suflet și fără șansa de a deveni oameni frumoși. Tot răul asta se întoarce la voi! E păcat! Veti rămâne la fel de nefericite!’, a scris Oana Roman, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I love myself! Be CONFIDENT! Be yourself! #mystyle #mylife #myway @prema_luxury_home

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei) pe