Oana Roman a pozat sexy, după anunțul că s-a despărțit de soț! Vedeta s-a afișat în lenjerie intimă

14.12.2019, 11:09
Oana Roman a pozat sexy, după anunțul că s-a despărțit de soț! Vedeta s-a afișat în lenjerie intimă
Oana Roman a pozat sexy, după anunțul că s-a despărțit de soț! 

Viața merge mai departe pentru Oana Roman! Vedeta a anunțat că s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Marius Elisei, dar acest lucru pare că nu a afectat-o așa de mult.

Oana Roman a pozat sexy, după anunțul că s-a despărțit de soț!

Oana Roman și-a surprins fanii virtuali cu o ședință foto destul de sexy! Aceasta a lăsat deoparte inhibițiile și a fost protagonista unei ședințe foto incendiare, în care a purtat lenjerie intimă și un decolteu impresionant.

După ce a slăbit kilograme bune, Oana Roman își permite să poarte articole vestimentare mulate și decoltate.

Ea s-a lăsat fotografiată alături de alte dive autohtone, precum Natalia Mateuț și Vica Blochina.

Este prima dată când vedeta apare în asemenea ipostaze provocatoare, mai ales cum după ce a mărturisit că s-a separat de partenerul ei. Oana Roman apare întinsă pe pat și purtând o ținută extrem de sumară.

Oana Roman a anunțat pe rețelele de socializare că s-a despărțit de soț, după 8 ani de căsnicie.

‘Eu și Marius ne-am separat, dar nu este sfârșitul lumii. Nu moare nimeni. Este o decizie pe care am luat-o după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul. Cred că este cea mai bună decizie atât pentru el, cât și pentru mine.

Cred că fiecare merită se fie fericit și mai ales Isa merită să fie fericită. Eu cred și vreau să putem să fim amândoi responsabili încât să creștem acest copil foarte frumos și să avem o relație extrem de civilizată. Nu mai spuneți că vă pare rău, pentru că nu aveți de ce să vă pară rău. Eu sunt asumată și știu ce am de făcut. Este o decizie pe care am luat-o într-un mod extrem de asumat’, a fost mesajul vedetei.

citește și...