Oana Roman este disperată. Mama ei a ajuns de urgență la spital. „Mi se pare că e atât de fragilă. Mă cuprinde o mare disperare”

11.12.2021, 15:46
Oana Roman este disperată. Mama ei a ajuns de urgență la spital. „Mi se pare că e atât de fragilă. Mă cuprinde o mare disperare”
Mioara Roman, internată din nou de fiicele sale. Ce a mărturisit Oana Roman despre starea de sănătate a mamei sale

Oana Roman trece prin clipe grele, Mama ei a ajuns din nou la spital, sâmbătă dimineață, având probleme de sănătate. ”Mi se pare că e atât de fragilă și nu știu ce să fac să îi fie bine. Mă cuprinde o mare disperare”, a spus Oana Roman.

Oana Roman a anunțat pe Instagram că mama ei se confruntă din nou cu probleme de sănătate, în ultimele zile îngrijorându-se pentru aceasta. Vedeta a hotărât să nu mai aștepte și să meargă de urgență la spital.

 

„Din păcate în loc de coafor mergem la spital. Nu cred că e nimic grav, dar trebuie să facă mama un consult mai amănunit! Doamne ajută”, a anunțat Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.

Oana Roman: „Mi se pare că e atât de fragilă și nu știu ce să fac să îi fie bine. Mă cuprinde o mare disperare”

Fiica lui Petre Roman a mărturisit fanilor că trebuiau, inițial, să meargă luni, 13 decembrie, pentru a face o serie de analize.

Ulterior, Oana Roman a explicat că s-a îngrijorat după ce a observat că picioarele mamei sale s-au umflat foarte tare, motiv pentru care a decis să meargă de urgență la spital.

Oana Roman: „Mama are un Parkinson foarte agresiv”

Vedeta a mai adăugat că se simte disperată pentru că nu o poate ajuta mai mult pe cea care i-a dat viață.

„Am ajuns la spital, la camera de gardă(…) Mama are picioarele foarte umflate, îi făcusem programare pentru luni, dar azi mi s-a părut că e și mai rău, așa că am decis să nu mai așteptăm și să venim direct azi.

Mi se pare că e atât de fragilă și nu știu ce să fac să îi fie bine. Mă cuprinde o mare disperare”, a mai spus Oana Roman, la Instastory.

Mioara Roman s-a operat de colecist, apoi i-a fost scos un lipom infectat. Femeia a fost însă diagnosticată cu un Parkinson agresiv și are mâna dreaptă paralizată.

„Mama are multe afecţiuni, dacă o vezi, nu o recunoşti. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-şi folosească o mână! E greu, nu eşti pregătit! Tata ştie, dar ce poate să facă? El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute, să aibă o discuţie cu Marius. Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viaţa. Mama are boală degenerativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana  la Kanal D.

citește și...