Oana Roman, dezamăgită că nu a putut să-și programeze mama la vaccinul anti-COVID. ”Eu nu am pile”

25.01.2021, 10:54
Oana Roman, dezamăgită că nu a putut să-și programeze mama la vaccinul anti-COVID. ”Eu nu am pile”
Oana Roman, dezamăgită că nu a putut să-și programele mama la vaccinul anti-COVID. ”Eu nu am pile”

Oana Roman este dezamăgită de faptul că nu o poate programa pe mama sa, Mioara Roman, pentru vaccinarea anti-COVID.

Oana Roman a vrut să o programeze pe mama sa, Mioara Roman, pentru vaccinul anti-COVID, însă fără succes. Aceasta și-a exprimat dezamăgirea pe contul său de pe o rețea de socializare.

„Nu am reușit să o programez pe mama la vaccin, pentru că nu am găsit loc la rapel. Nu la o distanță rezonabilă de casă, pentru o femeie de 80 de ani cu multiple afecțiuni cronice. M-am lăsat păgubașă. Eu nu am pile și nu caut pârghii ca să primesc o programare pentru mama, care chiar are nevoie de acest vaccin. Mulțumesc România. De abia să trăiesc într-o țară civilizată. Aici vom fi civilizați peste multe generații”, a spus Oana Roman, citată de spynews.ro.

Mioara Roman a fost operată de curând

Mioara Roman se confruntă cu probleme de sănătate.  Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. Zilele trecute, mama Oanei Roman a fost externată după ce zilele trecute a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Catinca Roman, fiica cea mare a Mioarei Roman, a explicat cum se simte aceasta după operația de colecist.

„Mama se simte bine, a fost operată cu succes. La externare, medicii ne-au spus că o să se simtă mult mai bine acum că nu mai are piatra aceea mare la bilă”, a explicat Catinca Roman.

„Nu îi trebuie asistentă, o să ne ocupăm noi. Trebuie să țină un regim strict. Deocamdată are voie doar lichide. Supă, iaurt, chestii de genul acesta… „Trebuie să urmeze un tratament post operator. Ea oricum ia pastile multe, pentru diabet, hipertensiune, Parkinson. Despre Parkinson, medicii au spus că deocamdată stagnează. S-au purtat impecabil în spital”, a completat fiica cea mare a Mioarei Roman.

 

citește și...