Oana Roman, criticată dur după despărțirea de Marius Elisei. ‘Era clar că se va uita după alta, dacă tu nu ai grijă de tine’

16.12.2019, 13:28
Oana Roman, criticată dur după despărțirea de Marius Elisei. 'Era clar că se va uita după alta, dacă tu nu ai grijă de tine'
Oana Roman, criticată dur după despărțirea de Marius Elisei

Zilele trecute, Oana Roman a anunțat că s-a despărțit de Marius Elisei, după o căsnicie de 7 ani. Se pare că bărbatul i-ar fi fost infidel. De-a lungul timpului, Oana Roman a fost asupra criticată din cauza greutății sale.

Oana Roman, criticată dur după despărțirea de Marius Elisei

Sătulă până peste cap de comentariile răutăcioase la adresa ei, Oana Roman a reușit să slăbească kilograme bune și și-a îmbunătățit aspectul fizic.

După ce a făcut public faptul că s-a separat de tatăl fiicei sale, vedeta tv a primit mai multe mesaje răutăcioase din partea altor persoane. O femeie i-a scris că Marius Elisei s-a uitat după alte tinere pentru că Oana Roman nu se îngrijea.

“Draga mea un sfat cat se poate de sincer : ca sa tii un barbat langa tine nu conteaza cati bani ani daca tu nu ai grija de tine !! Era clar ca Marius se va uita dupa altele care arata bine de moment ce el, cand te- a cunoscut in afara ca aveai bani nu il atrageai fizic pentru ca nu aveai cu ce…. erai f plinuta pentruvarsta ta. O fi asteptat si el un an, doi sa slabesti si tu vreo 20/25 kg … vezi exemple in jurul tau AMALIA NASTASE- MINODORA/ BIANCA RUS, de- aia coresponda Marius cu cea din Italia, de- aia se uita in jur.

Diferenta de varsta și de kilograme și-a spus cuvantul. Deci ca sa tii un barbat langa tine nu trebuie doar sa il legi cu un copil. Vezi rezultatul …. cred ca prefera un apartament cu 2 camere si o femeie alaturi cu 25kg mai slaba decat tine. Tu esti femeie de casa, felicitari, dar un barbat mai mic ca varsta se tine in special daca ai un fizic exemplar. Trebuia sa iti dai seama ca isi doreste o femeie de casa, dar slaba si atragatoare. Daca faceai micsorare de stomac acum 3 ani, Marius era in continuare cu tine acum”, este mesajul transant primit de Oana Roman.

Vedeta nu s-a putut abține și a răspuns comentariilor acide la adresa ei.

“Concluzia: ati năvălit ca sacalii si va certati pe nimic , iar eu imi vad de viata mea . Sincer cred ca toate cele care ni aveti ce face decât să mă comentați pe mine, aveti mari probleme personale si de personalitate. Eu ma amuz . Cele care încearcă să le convingă că nu e cazul se zbat degeaba pt ca omul cu probleme mentale , nu se poate vindeca decat la doctor. Va multumesc tuturor ca mi ai facut ziua frumoasa”, a spus Oana.

citește și...