Oana Roman are probleme de sănătate. S-a dus de urgență la spital

23.08.2021, 11:53
Oana Roman are probleme de sănătate. S-a dus de urgență la spital
Oana Roman are probleme de sănătate. S-a dus de urgență la spital

Oana Roman le-a mărturisit fanilor virtuali că se confruntă cu anumite probleme de sănătate! Pe Instagram, vedeta a dezvăluit că nu se simte tocmai bine, motiv pentru care a mers la spital, la prima oră a dimineții. 

Oana Roman s-a confesat în mediul online! Fiica lui Petre Roman a declarat că epuizarea din ultima perioadă o pune pe seama treburilor din gospodărie. Ea și soțul ei, Marius Elisei, s-au apucat să-și renoveze singuri grădina casei.

Oana Roman are probleme de sănătate

”Recunosc că de câteva zile nu prea mă simt în apele mele, probabil și oboseala de la toată munca pe care o depunem în curte pentru că muncim singuri, dar chiar și Anda îmi zicea că ce e cu tine că parcă n-ai vlagă, n-ai chef. M-am hotărât să mă duc să-mi fac niște analize pentru că nu mi-am făcut de 8-9 luni, mâine dimineață mă duc la spital, să-mi fac un set de analize, să-mi ia sânge că mi-e să n-am iar probleme”, a spus Oana Roman, duminică seară.

Vedeta a spus că în trecut a avut probleme cu tiroida și speră ca de data aceasta să nu fi reapărut.

”Probabil că mulți din voi știți că eu am avut probleme cu tiroida, am avut o hipertiroide pe care am tratat-o, de doi ani nu mi-am mai făcut analize, am terminat tratamentul, iar acum tare mi-e că de la multe întâmplări, mult stres, tare mi-e că tiroida mea s-a dereglat iar, de asta vreau să-mi fac analize să știu exact”, a mai explicat Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

Oana Roman și Marius Elisei se pregătesc să organizeze o petrecere cu ocazia reîmpăcării. Despre acest eveniment a dat Oana Roman detalii la Antena Stars.

Oana Roman își dorește să organizeze evenimentul în toamna acestui an, mai exact în data de 24 septembrie, de ziua de naștere a partenerului ei de viață, Marius Elisei.

”Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsătoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele”, a detaliat Oana Roman, notează spynews.ro.

”Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să ma pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, completat vedeta.

 

citește și...