Oana Roman a rupt tăcerea despre divorțul lui Alin Oprea de Larisa. Vedeta dă vina tot pe soția solistului: ‘Stă bărbatul ăla singur atâta timp?’

26.08.2020, 16:54
Oana Roman a rupt tăcerea despre divorțul lui Alin Oprea de Larisa. Vedeta dă vina tot pe soția solistului: 'Stă bărbatul ăla singur atâta timp?'
Oana Roman a rupt tăcerea despre divorțul lui Alin Oprea de Larisa. Vedeta dă vina tot pe soția solistului: 'Stă bărbatul ăla singur atâta timp?'

Vestea că Alin și Larisa Oprea divorțează după aproape 23 de ani de căsnicie a șocat pe toată lumea. Apropiații cuplului au mărturisit că vinovată de separare ar fi chiar soția fostului membru al trupei Talisman. În schimb, Larisa este foc și pară după ce a descoperit că soțul ei are o amantă de mai bine de doi ani.

Detalii șocante despre mariajul celor doi

În urmă cu mai bine de o săptămână, Alin și Larisa Oprea s-au prezentat la notar pentru a semna actele de divorț, însă artistul nu a vrut sub nicio formă ca mama copiilor lui să-i mai păstreze numele. Drept urmare, aceștia vor ajunge la tribunal, iar procesul pare să fie unul de lungă durată.

Oana Roman, bună prietenă cu Alin Oprea, a vorbit recent despre destrămarea căsniciei cântărețului. Invitată la emisiunea ‘Vorbește lumea’, fiica lui Petre Roman a ținut să precizeze că Alin a iubit-o enorm pe nevasta lui și a dat vina tot pe Larisa pentru despărțire.

‘Eu cred că 99% dintre femeile care divorțează spun această frază. Nu mi se pare ceva ieșit din comun. Toate spun la fel. Eu îl știu pe Alin. Nu am mai vorbit demult cu el. Sunt prietenă și cu Tavi Colen. Foarte bună. Eu știu că acolo au fost tensiuni când s-a destrămat trupa. (…) Ea ar fi fost cauza principală a spargerii trupei Talisman. Ea l-ar fi influențat pe Alin să nu mai colaboreze cu Tavi deși ei erau într-o perioadă de mare-mare succes’, a spus aceasta la PRO TV.

Oana Roman o consideră vinovată pe Larisa Oprea

Mai mult de atât, Oana Roman a mai declarat că ruptura dintre cei doi soți s-ar fi produs înainte ca Larisa să se mute la Londra, alături de copiii săi.

‘El a iubit-o foarte mult, a ținut cont de sfaturile ei. Erau foarte frumoși. Momentul în care ea a decis să plece cu copiii, a făcut clar că acolo a fost o ruptură mai veche. Nu pleci așa peste noapte. Și eu am intrat la o școală importantă în Paris și nu a venit nimeni după mine. Nici măcar mama.

M-am dus singură, frumos. Există cămine speciale foarte ok unde stau (adolescenții minori care studiază în afară)Eu nu pot să-mi permit să speculez. Mă dar lași un bărbat singur, o lună, două, trei, cinci, șapte, nouă. Pe bune acum. Un an? La ce te aștepți? E bărbat. E încă tânăr. Nu știu ce să zic. Nu știu dacă e adevărat sau nu, dar așa, omenește, gândind din afară. Stă bărbatul ăla singur atâta timp?’, a mai adăugat vedeta.

Ce îi făcea Larisa în timpul mariajului

‘Alin simte că a trăit degeaba 25 de ani, el a fost ca o marionetă în mâinile Larisei. Ea l-a dominat mereu, iar el pur și simplu nu a știut să își impună voința în fața ei, parcă era vrăjit. Acum se simte un om liber, simte că are propria personalitate.

Nici măcar nu a mai pus gura pe băutură, atât de mult l-a schimbat iubita lui. A devenit pașnic, credincios. Alin nu vrea să îi lase numele Larisei pentru că este extrem de supărată pe ea, pur și simplu nu vrea să o mai vadă. Ea i-a întors pe cei doi copii împotriva lui, dar și pentru că a încercat să facă o mulțime de răutăți, inclusiv să ia legătura cu fostul soț al amantei lui Alin’, au declarat apropiații artistului pentru Playtech.ro.

citește și...