Alin Oprea, foc și pară pe mama copiilor săi! Solistul a rupt tăcerea despre divorțul de Larisa. De ce nu vrea să-i lase numele

24.08.2020, 22:22
Alin Oprea, foc și pară pe mama copiilor săi! Solistul a rupt tăcerea despre divorțul de Larisa. De ce nu vrea să-i lase numele
Alin Oprea, foc și pară pe mama copiilor săi! Solistul a rupt tăcerea despre divorțul de Larisa. De ce nu vrea să-i lase numele

Au fost împreună vreme de aproape 25 de ani, iar acum își spală rufele în public! Alin Oprea și Larisa Uță s-au despărțit cu mare tam-tam, după ce femeia a aflat că artistul are o amantă de doi ani.

Pe de altă parte, apropiații cuplului au susținut că ruptura dintre ei ar fi fost provocată chiar de Larisa. Se pare că Larisa Uță l-ar fi făcut pe fostul membru al trupei Talisman să nu mai suporte lucrurile impuse chiar de ea.

S-au prezentat deja la notar

Alin Oprea și Larisa Uță au fost la notar pentru a semna actele de divorț, însă vor fi nevoiți să ajungă la tribunal, întrucât solistul nu vrea ca Larisa să îi mai poarte numele după divorț.

Timp de trei ani, femeia a locuit la Londra, alături de cei doi copii, Melissa (18 ani) și Adrian (21 ani), care studiază muzica acolo.

Aceasta s-a întors de curând în România și a aflat că Alin are o relație extraconjugală. De asemenea, apropiații lor au mai mărturisit că unul dintre motivele despărțirii ar fi fost distanța, dar și viciul lui Alin Oprea: alcoolul.

‘De ceva timp, Alin are o altă parteneră. Distanța nu e bună în căsnicie și, probabil, soția lui şi-a asumat acest lucru. Ce bărbat din lumea asta poate să stea singur, să își facă de mâncare, curățenie și să își spele hainele, ca să nu mai zicem de alte lucruri firești?’, au spus apropiații artistului.

Ce îi făcea Larisa în timpul mariajului

Mai mult de atât, Alin Oprea este decis să rupă orice legătură cu Larisa și să nu îi lase nici numele, după ce s-a confesat prietenilor că atitudinea dictatorială a soției l-au împins adesea către alcool. Alin Opre este deranjat și de faptul că fosta lui parteneră i-a întors pe copii împotriva lui.

‘Alin simte că a trăit degeaba 25 de ani, el a fost ca o marionetă în mâinile Larisei. Ea l-a dominat mereu, iar el pur și simplu nu a știut să își impună voința în fața ei, parcă era vrăjit. Acum se simte un om liber, simte că are propria personalitate.

Nici măcar nu a mai pus gura pe băutură, atât de mult l-a schimbat iubita lui. A devenit pașnic, credincios. Alin nu vrea să îi lase numele Larisei pentru că este extrem de supărată pe ea, pur și simplu nu vrea să o mai vadă. Ea i-a întors pe cei doi copii împotriva lui, dar și pentru că a încercat să facă o mulțime de răutăți, inclusiv să ia legătura cu fostul soț al amantei lui Alin’, au declarat apropiații artistului pentru Playtech.ro.

citește și...