Oana Roman a răbufnit după ce a petrecut Paștele cu fostul soț. Ce a nemulțumit-o în legătură cu Marius Elisei

07.05.2021, 09:34
Oana Roman a răbufnit după ce a petrecut Paștele cu fostul soț. Ce a nemulțumit-o în legătură cu Marius Elisei
Oana Roman a răbufnit după ce a petrecut Paștele cu fostul soț

De Paște, Oana Roman și fiica ei, Izabela, au petrecut împreună cu fostul soț al vedetei, Marius Elisei. Cei trei au mers într-o vacanță în sânul naturii, la Curpen, în Gorj.

Deși toată lumea credea că Oana Roman și Marius Elisei au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat, iată că lucrurile stau cu totul altfel. Fiica lui Petre Roman a răbufnit pe rețelele de socializare și a dezvăluit că Marius le-a însoţit din dorinţa expresă a fiicei lor Isabela.

”Nu m-am împăcat cu Marius, dacă vă referiţi la o relaţie. Ne vedem, am fost în vacanţă de Paşte pentru că aşa şi-a dorit Isa. Dar altfel nu, este încă disponibil domnişoarelor! Trecutul este trecut şi va rămâne acolo”, a declarat Oana Roman într-un Instastory.

Ce spune Marius Elisei despre noua iubită

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, a ținut să lămurească lucrurtile după ce s-a zvonit că ar avea o nouă iubită și că ar urma să devină tătic anul acesta.

„Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a declarat Marius Elisei pentru spynews.ro.

Tot în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, Marius Elisei a explicat care a fost motivul pentru care nu a mers în vacanță în egipt cu Oana Roman și fiica lor, Isabela.

„Nu am vrut să merg în Egipt pentru că am avut alte priorități, pentru a-mi câștiga pâinea, pentru a-mi plăti chiria și alte utilități. A fost o perioadă agitată, și încă este. Cu copilul pot să mă duc oricând, oriunde. Acum nu mai sunt forțat să zic, bă suntem împreună, trebuie să mergem împreună”, a mai declarat Marius Elisei.

citește și...