Oana Roman a depus actele de divorț! Ce a spus despre tatăl fiicei sale și în ce relații a rămas cu Marius Elisei

28.01.2021, 13:34
Oana Roman a depus actele de divorț! Ce a spus despre tatăl fiicei sale și în ce relații a rămas cu Marius Elisei
Oana Roman a depus actele de divorț! Ce a spus despre tatăl fiicei sale și în ce relații a rămas cu Marius Elisei

Oana Roman a dezvăluit recent că a depus actele de divorț, după ce a pus punct definitiv căsniciei cu Marius Elisei, tatăl fiicei sale. Cei doi s-au despărțit înainte de sărbătorile de iarnă. 

În cadrul unei emisiuni tv, Oana Roman a explicat că nu mai este cale de împăcare și că a depus actele de divorț.

Deși s-au despărțit după șase ani de relație, vedeta a dezvăluit că ea și fostul soț au o relație foarte bună. În plus, Marius Elisei o ajută foarte mult atunci când vine vorba de fiica lor, Izabela. Înainte de Crăciun, Marius Elisei a decis să plece din casa Oanei Roman.

Oana Roman urmează să divorțeze de Marius Elisei

‘Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu dacă ne vom împăca. Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie.”, a spus Oana Roman.

Mai mult de atât, fiica lui Petre Roman a dezvăluit că nu tolerează comentarii acide din partea fanilor săi în care Marius Elisei să fie jignit.

‘Dacă mai primesc un singur comentariu in care cineva își permite să vorbească urat pe încă soțul meu și tatăl copilului meu, sau își permite sa,și dea cu părerea. Fără să fie întrebat, despre ce ar trebui sa fac eu cu viața mea, dau block direct. Mulțumesc’, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Ce s-a întâmplat în căsnicia lor

În cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, fiica lui Petre Roman a izbucnit în lacrimi când Andreea Mantea a întrebat-o despre Marius Elisei.

Au fost multe discuții de-a lungul timpului. Pe undeva s-a umplut și s-a depășit limita. Pasiune și iubire ca la început nu mai e, după niște ani. Importantă e prietenia, complicitatea, respectul. Când se duc astea e problema. Se rupe nu când nu mai e pasiune, se rupe când nu mai e baza, fondul. Și cred că într-o relație contează mai mult decât orice.

La început e pasiune, dar fundamentul e ăsta. Știu multe cupluri care nu o pasiune din aia nebună, dar se iubesc în sensul că sunt acolo și asta contează foarte mult. Când crezi că doar pasiunea și doar distracția contează, e o problemă. Când ai discuții în ceea ce privește încrederea și prietenia, acolo e o problemă’, a spus Oana Roman.

citește și...