Oana Radu se pregătește de măritiș. Vrea petrecere la piscină

20.06.2020, 15:36
Oana Radu se pregătește de măritiș. Vrea petrecere la piscină
Oana Radu se pregătește de măritiș. Vrea petrecere la piscină

Cântăreața Oana Radu și actualul ei iubit, Cătălin Dobrescu, se prgătesc să-și unească destinele.

Oana Radu a făcut primele declarații despre nunta cu antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, după ce a fost cerută în căsătorie.

Anul trecut, Oana Radu a trăit momente cumplite după ce fostul ei iubit a fost incendiat și a murit. Acum, cântăreața și-a găsit fericirea alături de Cătălin Dobrescu, cu care vrea să-și unească destinul.

Oana Radu a fost cerută de soție în urmă cu câteva luni, iar acum cei doi se pregătesc de nuntă.

„Nu este nuntă, este o cununie civilă. Vrem să o facem anul acesta, să fim alături de oamenii frumoși din viața noastră care ne-au susținut, de prieteni și de familie.

Facem o petrecere la piscină, undeva în Craiova. Când am planificat totul, fata de acolo, care se ocupă de cele necesare, ne-a zis că poate să ne aducă orice: de la scoici și astea până la burger, dar am zis să nu fie chiar așa. O să vedem”, a declarat Oana Radu la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, potrivit wowbiz.ro.

Cum a început povestea lor de dragoste

Oana Radu a povestit și cum a început povestea de dragoste dintre ea și actualul ei iubit, Cătălin Dobrescu.

“La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb şi să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine. Mă susţine foarte mult şi eu pe el. Mă rugam şi spuneam: ”Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!” E prima oară în viaţa mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trezesc prezentul”, mărturisea Oana Radu la începutul anului, potrivit click.ro.

citește și...