Oana Radu, dezvăluiri despre fostul iubit: „Nu mai eram împreună…”

01.02.2020, 11:19
Oana Radu, dezvăluiri despre fostul iubit: „Nu mai eram împreună…”
Oana Radu, dezvăluiri despre fostul iubit

Oana Radu a făcut noi dezvăluiri despre fostul iubit. Artista a fost aspru criticată după ce s-a afișat cu alt bărbat la scurt timp de la moartea lui Alin.

Oana Radu, dezvăluiri despre fostul iubit

Invitată într-o emisiune TV, Oana a dezvăluit că avea de ceva vreme probleme în relația cu Alin, tânărul care a murit după ce a fost incendiat de o persoană cu tulburări psihice.

Deși artista și iubitul ei locuiau împreună, aceasta a spus că nu se mai înțelegeau și se despărțiseră.

„Nimeni nu ştie ce fel de relaţie am avut. Oamenii din jurul lui mă judecă. Probabil că şi alţii… Îi rog doar să n-o facă. Pentru liniştea celor de acasă care mă cataloghează urât, vreau să spun că relaţia noastră nu mai era una normală de un an. Noi locuiam împreună, dar nu mai eram împreună. Aveam probleme şi când s-a întâmplat tragedia, era normal să fiu acolo. Nu mai conta că nu mai eram împreună, că nu mai aveam sentimente… E o poveste lungă şi nu vreau să intru în detalii”, a declarat Oana

Solista a vorbit și despre relația sa actuală: „A venit în momentul în care a trebuit să vină. Eu şi Cătălin suntem împreună din decembrie… Ne mai apropiaserăm, dar acum normal că dacă eram în tatonări nu puteam să zic să vin că suntem împreună”.

citește și...