Oana Radu se confruntă cu probleme de sănătate. ”Am început să mă simt rău, stări de vomă, amețeli, ușoare dureri de cap”

12.06.2022, 11:44

Oana Radu trece din nou prin momente grele, din cauza unor probleme de sănătate. Vedeta a trecut prin momente grele, noaptea trecută.  Cântăreața a avut „stări de vomă, amețeli și ușoare dureri de cap”.  Artista spune că ar fi vorba de o toxinfecție alimentară. Mai mult, aceeași problemă au avut-o și colegii artistei.

Oana Radu s-a simțit rău începând de vineri seară. Vedeta ar fi avut o problemă de natură digestivă, iar aceleași simptome le-au avut și colegii ei. Vedeta s-a cofruntat cu stări de vomă, amețeli și dureri de cap.

Chiar dacă dezvăluirea a fost făcută cu doar câteva minute înainte de o cântare, artista a urcat pe scenă și s-a asigurat că acest lucru nu se observă pe scenă.

”Am început să mă simt rău, stări de vomă, amețeli, ușoare dureri de cap”

„Eu și colegii mei ne-am simțit foarte rău astăzi. A fost o zi foarte grea pentru noi, încă de aseară – cel puțin eu. Am început să mă simt rău, stări de vomă, amețeli, ușoare dureri de cap. Cred că ceva nu ne-a priit bine. Am mâncat sau am băut ceva ce nu ne-a făcut bine și azi a fost o zi foarte grea”, le-a mărturisit Oana Radu fanilor ei, pe InstaStories.

Însă, vedeta s-a comportat ca un adevărat artist și a urcat pe scenă, chiar dacă nu s-a simțit bine.

”Starea noastră nu e cea mai bună”

„Urmează să intrăm pe scenă. Încercăm să ne facem treaba cât de bine putem, deși starea noastră nu e cea mai bună, dar asta este viața, nu avem ce să facem.”, a completat cântăreața.

Recent, cântăreața a fost la Paris, acolo unde a mers la un specialist francez. După mai multe investigații în România, vedetă a aflat că nu are probleme cu corzile voce sau la gât.

”De vreo patru ani durează fenomenul, aveam momente în care mă simțeam super bine, momente în care mă simțeam ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, m-am lăsat și de fumat, dar în perioada aia eram și mai răgușită și în general nu fac chestii care să îmi dăuneze: nu mănânc biscuțăi, sărățele și alte chestii care să mă irite, nu beau foarte rece, nu beau foarte accidulat. Sper să vină cu o soluție și să-mi zică ceva, că nu mai pot”, a mai spus ea.

citește și...